Ce personalitati nobile participa la inmormantarea Regelui

La inmormantarea Regelui Mihai si-au anuntat prezenta personalitati ale Familiilor Regale din toata lumea, pentru a-si prezenta un ultim omagiu adus Majestatii Sale Regele Mihai.

Ce personalitati nobile participa la inmormantarea Regelui

Datorita relatiilor sale de rudenie, si nu numai, nobili din toata lumea si-au anuntat prezenta la funeraliile regale, care vor avea loc la Curtea de Arges. Sicriul Regelui a fost adus in tara miercuri, 13 decembrie, si se afa acum la Sala Tronului al Palatului Regal la Bucuresti. Inmormantarea va avea loc sambata, 16 decembrie la noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, acolo unde odihneste si trupul neinsufletit al Reginei Ana.

Printul Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit, si-ar fi anuntat prezenta deja. De asemenea, fostul cuplu regal al Spaniei, Regina Sofia si Regele Juan Carlos vor fi si ei acolo.

Lista nobililor care si-au anuntat prezenta continua cu Regina Anne Marie a Greciei, principele Alexander al Serbiei, principele Lorenz al Belgiei, mama regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, principesa Isabelle de Lichtenstein, Simeon al II-lea al Bulgariei, principele Leka al Albaniei, Maria Magdalena a Austriei, principesa Chantal a Frantei si familii nobiliare din Austria și Germania, Carl Gustaf al XVI-lea, Regina Silvia a Suediei, Printesa Astrid a Belgiei si Marele Duce Henri al Luxemburgului.

Mai sunt asteptati si reprezentanti ai casei regale din Bahrain si ai familiei imperiale din Japonia.

Familia Regala anunta mare doliu pentru 40 de zile si doliu timp de trei luni (de la deces). Marele doliu si doliul se refera la prezenta publica a membrilor Familiei Regale.

Citeste si:
Programul funeraliilor Regelui Mihai I

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle