Ce inseamna, de fapt, visele despre relatii

A visa este ceva natural si uman. Prin semnificatia viselor oamenii isi pot rezolva anumite probleme pe care le au in viata de zi cu zi, visele fiind folositoare pentru a invata mai multe despre sentimentele, gandurile si comportamentul unei persoane.

Ce inseamna, de fapt, visele despre relatii

Pentru a-ti intelege mai bine si mai usor visele, e recomandat sa tii un jurnal, de preferat langa pat, si sa notezi imediat ce te-ai trezit tot ce iti amintesti din visul precedent. Specialistii spun ca cel mai important intr-un vis este sentimentul care te-a marcat: gelozie, spaima, tristete etc.

Visele legate de relatia amoroasa sunt printre cele mai interesante deoarece prezinta situatii putin probabile in realitate, de multe ori chiar ciudate. Prin interpretarea acestora ti se pot dezvalui probleme nerezolvate in cadrul relatiei sau diverse sentimente reprimate.

Daca ceea ce ai visat te framanta si vrei sa afli un raspuns, iata 4i dintre cele mai comune si intalnite vise legate de relatii si semnificatiile lor:

1. Il inselai'

Asta ar putea indica faptul ca sotul sau iubitul nu se conformeaza asteptarilor tale pe toate planurile, pe cand o aventura inseamna dorinta de mai multa pasiune in relatie.

2. Luati cina impreuna'

A manca alaturi de cineva este un lucru foarte bun, uneori fiind reprezentarea unei vieti sexuale implinite. Mancarea este, in cele din urma, o componenta importanta a vietii noastre, iar impartind masa cu cineva indica o relatie intima cu acea persoana. Totusi, acelasi vis repetandu-se poate sugera obiceiuri invechite, care au nevoie de refresh. .

3. Este altcineva in locul lui'

Sa spunem ca visezi o situatie obisnuita dintre tine si sotul/iubitul tau, o activitate pe care o defasurati impreuna destul de des, dar… in vis el este altcineva : un fost iubit, un prieten etc. Asta semnifica de cele mai multe ori o asemanare intre cei doi, ceva ce au in comun, placut sau neplacut pentru tine. De asemenea, starea, situatia actuala prin care treci se poate regasi in ceea ce ai mai trait alaturi de celalalta persoana.

4. El moare in visul tau'

Bineinteles, acest cosmar nu trebuie interpretat ca atare, ci prin asociere cu relatia dintre voi. In general, cand cineva moare, visul simbolizeaza sfarsitul apropiat al relatiei cu acea persoana. De asemenea, poate semnifica si teama ta de a nu fi abandonata.

Text: Georgiana Calin
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle