Ce gandesc, de fapt, barbatii despre femei, casatorie si sex

Impartim cu ei birourile, barurile si dormitoarele. dar stim cu adevarat ce le trece prin minte? Dintr-un sondaj ELLE am aflat ce gandesc barbatii despre femei, ce cred despre ei insisi si cum este sa fii barbat in secolul 21.  

Ce gandesc, de fapt, barbatii despre femei, casatorie si sex

Relatiile

Generatia sexy-cumsecade pre­tuieste prietenia parte­nerei. Cei mai multi si-au cunoscut prietenele actuale prin amici si un numar mare, 84% dintre barbatii care au o partenera, spun ca aleg sa fie cu sotia sau prie­tena lor fiindca este „cel mai bun prieten pe care l-au avut vreo­data'. Cei mai multi barbati (68%) cauta la partenera lor „prietenie, iubire si sex', desi cei casatoriti tind sa-si vada sotiile ca pe niste persoane care le implinesc ne­voile de „hrana, sex si obli­gatii gospodaresti', iar 4% dintre ei spun ca sunt cu partenerele lor fiindca „le amintesc de mama'

In ce priveste banii si cum sunt im­partiti in cuplu, a rezultat ca bar­batii care traiesc cu prie­te­ne­le sunt mult mai zgarciti si impart costurile cam indiferent de situa­tie. Barbatii singuri sunt cei mai ris­ipitori: cand iau masa cu o fe­me­ie, 56% dintre ei platesc totul la sfarsitul consumatiei (fiindca „nu le place ideea ca o femeie sa plateasca').

Insa daca iti imaginezi ca ei cred ca a-ti lega viata de o fe­me­ie pana la moarte este o atitudine demodata, tipul sexy-cumse­cade te va surprinde. Cei mai multi (68%) se gan­desc la ca­satorie daca in­tal­nesc fe­meia potrivita, desi unii isi doresc mai intai sa locuiasca un timp cu ea. Da­ca totusi finali­tatea nu este casatoria, cei mai multi barbati vor spune ca nu sunt pregatiti. Vesti bune si pentru cele parasite, care cred ca asta a avut lega­tu­ra cu sexul: doar 10% dintre relatii au fost rupte pentru ca lucrurile nu mergeau bine in pat.

Barbatul secolului 21

Din multe puncte de vedere, lu­mea in care traim este complet diferita de cea a parintilor nostri, ast­fel ca unul din trei barbati spune ca nu stie sigur care e ro­lul lui acum. „Femeile vor sa fim sensibili si sa ne recunoastem deschis sen­timen­tele, dar in acelasi timp vor sa fim capabili sa le protejam in orice situatie', spune unul dintre cei care au participat la sondaj. In timp ce 8% se plang ca dominatia masculina nu mai exista, majoritatea cople­si­toare este fericita sa traiasca in­tr-o socie­tate egala.

Departe de a fi intimidati de femeile puternice, cei mai multi barbati le gasesc „sexy', iar 81% dintre ei nu si-ar dori ca nevestele lor sa stea acasa („as muri sa stiu ca e mereu acasa asteptandu-ma pe mine', spunea altul). De asemenea, barbatii cred ca secolul 21 este momentul in ca­re ei se vor regasi. „Este mult mai distractiv, acum, sa fii un Beckham modern', suna un co­men­tariu.

Multi par sa urmeze exemplul idolilor lor: nu le este teama sa se lase in voia sentimentelor, sa-si petreaca timpul cu familia si sunt preocupati sa arate bine – 19% spun ca le place enorm ca pot fi sensibili fara sa para ridicoli, iar 14% sunt fericiti sa participe la cresterea copiilor.

Cel mai bine (pentru noi) este ca 40% spun ca le place secolul 21 fiindca partenerele lor sunt cei mai buni prieteni si totodata iubitele lor. Dragii de ei!

Arhiva revistei ELLE
Foto: Elegant smiling couple from Shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle