Catalina Ponor si-a anuntat retragerea din gimnastica

Catalina Ponor, in varsta de 30 de ani, si-a anuntat retragerea din gimnastica.

Catalina Ponor si-a anuntat retragerea din gimnastica

Catalina Ponor, cea mai valoroasa gimnasta a Romaniei in clipa de fata, a luat o decizie importanta: se retrage din activitate! Campionatul Mondial de la Montreal urmeaza sa fie ultima mare competitie la care va fi prezenta.

Informatia retragerii Catalinei Ponor a fost confirmata de catre un oficial al Federatiei Romane de Gimnastica.

Contactat de News.ro, antrenorul Catalinei Ponor, Lucian Sandu, a declarat: „Catalina este stresata inainte de concurs. Am auzit ca a spus asta, asa am inteles si eu despre decizia sa. Din ce stiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideti sa vedem ce se mai intampla la acest Mondial si daca va ramane asa'.

Catalina Ponor a purtat drapelul Romaniei in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio, din 2016. Catalina este considerata drept una dintre cele mai valoroase gimnaste ale lumii, ultimul titlu important pe care l-a cucerit fiind cel de campioana europeana la barna, in competitia organizata la Cluj.

Citeste si:
Performanta in gimnastica la Szombathely: Catalina Ponor, aur la barna! Marian Dragulescu, aur la sarituri!

Faimoasa gimnasta are un palmares demn de lauda: cinci medalii olimpice, din care trei de aur, 5 medalii cucerite la Campionatele Mondiale si 13 la Europene. In aprilie, la Cluj, romanca a cucerit aurul european la barna.

Text: Petra Murariu-Magureanu
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle