Cât costă o vilă exclusivistă la doi pași de Mamaia. Ai fi dispus să plătești atât pentru a o cumpăra?

Ți-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai avea o vilă exclusivistă la doi pași de Mamaia? O astfel de proprietate de lux cu o curte spectaculoasă, aflată într-o zonă liniștită, cu vedere la Lacul Siutghiol tocmai a fost scoasă la vânzare de către proprietari.

Cât costă o vilă exclusivistă la doi pași de Mamaia. Ai fi dispus să plătești atât pentru a o cumpăra?

Casa amplasată în cartierul Palazu Mare, departe de agitația orașului, are șase dormitoare cu băi proprii, 3 bucătării, o pivniță, o cameră pentru relaxare și una pentru dinning și este extrem de spațioasă, având în vedere că suprafața sa utilă depășește 740 de mp.  Prețul acestei proprietăți exclusiviste este de 749.000 de euro, conform anunțului publicat pe Imobiliare.ro.

Galerie foto – vezi aici mai multe imagini cu această proprietate exclusivistă

Vila cu 4 etaje și mansardă a fost finalizată în anul 2015 și se vinde acum parțial mobilată și utilată. Camerele sunt spațioase, cu tavane înalte, iar viitorii proprietari se vor putea bucura de numeroase dotări moderne, printre care se numără trei centrale pe gaz.

Eleganța proprietății este data de jocul de culori și de îmbinarea texturilor care îndulcesc sobrietatea mobilierului din lemn masiv și creează o ambianță primitoare și caldă', potrivit anunțului publicat pe Imobiliare.ro.

Curtea spațioasă este amenajată cu pomi fructiferi, flori, brazi și arbuști ornamentali. Două terasele mari, cu o suprafață de aproape 200 de mp și vedere spre lac, fac din această proprietate una cu adevărat premium.

Această vilă, ideală pentru o familie mare sau ca destinație de tip business, dispune, totodată, de un garaj pentru două mașini.

Găsești aici mai multe oferte pentru case și vile de lux scoase la vânzare în Constanța

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle