Ca apa si focul

Cliseul: cine se aseamana se aduna. Teoria noastra: partenerii diferiti au mai multe de oferit. Concluzia: teoria noastra se verifica! Desigur, cu un risc destul de mare de divort!

Ca apa si focul

Chris Robinson & Kate Hudson
Ce ii deosebeste: Kate este superba. Chris parca ilustreaza numele trupei sale: „Black Crowes” (ciori negre).
Ce ii leaga: pasiunea pentru rock. Cei doi impartasesc placerea de a strabate lume in lung si-n lat in rulota. De ce functioneaza relatia: aspiratiile ambilor parteneri sint satisfacute. Rockerii salbatici le ofera toata iubirea lor actritelor dragute. si invers. Ce putem invata de la ei: nu trebuie sa rivnim la fericirea care dureaza „pina cind moartea ne va desparti”. Sa traim aici si acum.

Marilyn Monroe & Arthur Miller
Ce ii deosebea: el era prototipul intelectualului introvertit. Ea intruchipa diva nevrotica.
Ce ii lega: el era tatal pe care ea nu-l avusese niciodata. Ea il fermeca nu doar cu sarmul si cu formele ei celebre, ci si cu spiritul ei viu. De ce nu a functionat relatia: Miller nu s-a descurcat nici cu fantasmele ei erotice, nici cu nenumaratele ei probleme. Vorbea despre ea ca despre „femeia copil, demna de compasiune”. Marilyn nu i-a iertat-o niciodata. Ce putem invata de la ei: sex-appeal-ul poate fi si un blestem.

Domenico Dolce & Stefano Gabbana
Ce ii deosebeste: Domenico este un sicilian introvertit. Stefano este un italian din nord, exuberant.
Ce ii leaga: amindoi o iubesc pe Madonna. Amindoi o imbraca pe Madonna. Ar putea fi amindoi ca Madonna. De ce functioneaza relatia: sint credinciosi unul altuia. Chiar daca locuiesc separat, cei doi tocmai au sarbatorit 20 de ani de munca impreuna. Ce putem invata de la ei: o viziune comuna este mai importanta decit sexul.

Demi Moore & Ashton Kutcher
Ce ii desparte: o diferenta de virsta de 15 ani, intens mediatizata. De data aceasta, ea (44) este mai batrina decit el (29).
Ce ii leaga: sentimentul de „noi impotriva tuturor”. Dar si lungile discutii incarcate de spirit despre invataturile iudaice secrete ale Kabbalei si despre sensul vietii. Fireste, actorul nu poate primi asa ceva din partea mult mai zgomotos ilor colegi de generatie.
De ce functioneaza relatia: el, fanul de-o viata al lui Demi, s-a casatorit cu femeia la care visa in salile de cinema. S-a dedicat familiei acesteia (trei copii) si a fost acceptat chiar si de fostul sot al lui Demi, Bruce Willis. Ce putem invata de la ei: tinerii nu-si simt barbatia amenintata de femeile de cariera. Deci: curaj!

Marlon Brando & Taritatumi Teriipaia
Ce ii deosebea: un sex-symbol de la Hollywood o intilneste pe fata florilor din Polinezia – prea romantic pentru a fi adevarat.
Ce ii lega: filmul Revolta pe Bounty si paradisul regasit impreuna pe un atol la nord de Tahiti.
De ce nu a functionat relatia: Hollywood-ul si paradisul nu prea merg mina-n mina – eroul femeilor nu s-a potrivit in rolul lui Adam. Ce putem invata de la ei: unde se sfirseste romantismul incepe drama cotidianului.

King Kong & Doamna in alb
Ce ii deosebeste: diferentele culturale. Ce ii leaga: iubirea curata, dezinteresata.

De ce nu functioneaza relatia: pentru ca newyorkezii dau dovada de „toleranta zero” fata de maimutele indragostite. Ce putem invata de la ei: experimentele pe animale sint o rusine – ar putea sa-i raneasca pe iubitii nostri.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones
Ce ii deosebeste: el nu putea sa se hotarasca asupra unei singure femei, ea, dimpotriva, stia ca il doreste numai pe el.
Ce ii leaga: puterea si frumusetea tineretii formeaza un cuplu stabil la Hollywood.
De ce functioneaza relatia: iubirea – si faptul ca Douglas trebuie sa plateasca 1,1 milioane de dolari daca se intimpla sa calce strimb… Ce putem invata de la ei: nici o casatorie fara contract prenuptial.

Frank Sinatra & Mia Farrow
Ce ii deosebea: Frankyboy avea deja 50 de ani cind s-a casatorit cu tinara de 20 de ani pe nume Mia. Si avea o conceptie foarte conservatoaredespre casatorie.
Ce ii lega: ea adora la el farmecul patern, el o iubea pentru buclele angelice (pe care si le taie in scurt timp, intr-un acces de furie).
De ce nu a functionat relatia: el voia o sotie casnica, inzestrata cu mult sex-appeal. Ea visa la glorie si la un sot care sa o sprijine si nu sa-i submineze cariera. Ce putem invata de la ei: poti sa fii si mama, si actrita de cariera (Mia a avut patru copii si alti zece adoptati), dar numai daca joci impreuna cu sotul tau.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle