Barbatii de azi – noile tipologii

Vremurile se schimba, barbatii la fel, iar relatiile devin din ce in ce mai complicate. In alchimia lui Mr. Right intra acum Internetul, muzica electro,blog-urile, produsele bio si gadget-urile. Nu disperati, v-am pregatit un ghid complet de utilizare pentru noile exemplare ale sexului opus.

1.Tocilarul Electro

Portretul-robot: Umbla cu pantaloni galbeni, pantofi in carouri si freze bizare, mereu cu firul iPod-ului atirnind din ureche, leganindu-se in ritmul unor piese electro – de regula, din categoria „electro experimental” – pe care nu le intelege decit el. Poate fi gasit de vineri pina du­mi­ni­ca prin cluburile cu aer underground, alaturi de tipi im­bra­cati la fel de bizar, vorbind intr-un limbaj criptic, re­zer­­vat numai initiatilor acestui univers paralel. Nu ra­teaza nici o petrecere in locuri neconventionale (case pa­ra­site, foste fabrici abandonate etc.) si nu trebuie sa te miri daca ii vei gasi fotografia pe vreun site de street fashion.

Problemele: Te va privi ca pe un extraterestru cu u­rechi verzi si ochi bulbucati daca vei indrazni sa afirmi ca ultima melodie a lui Justin Timberlake nu e chiar asa de rea. Va ramine fascinat pe vecie de tipele care poarta la petreceri, cu nonsalanta, voaleta mov cu urechi de Mickey Mouse. Nu va renunta in ruptul capului la o petrecere cu un DJ obscur pentru o seara la o comedie romantica.

Avantajele: Vei fi mereu la curent cu ultimele trend-uri in materie de muzica si cluburi, garderoba ta va deveni mai colorata si mai nonconformista si vei descoperi, in cele din urma, ca si Tocilarii Electro, oricit de cool ar vrea sa para, au sensibilitatile si slabiciunile lor.

2. Bio-Obsedatul Urban

Portretul-robot: Este vegetarian convins si isi creste morcovii pentru suc pe bal­con (morcovi obtinuti din niste seminte speciale cumparate dintr-o tara exo­ti­ca, de la un producator local caruia i-a aflat mai inainte genealogia completa, pentru a se asigura ca nimeni din neamul sau nu a folosit vreodata ing­rasaminte chimice). Bio-Obsedatul iti poate tine o teorie la orice ora de­s­pre ce e bine si ce nu e bine sa maninci. Isi petrece timpul prin magazine cu produse BIO (de care, evident, toata camara lui e plina) sau navigind pe site-uri „verzi”.

Problemele: Nici o sansa sa-l convingi ca o oprire in miez de noapte la un fast-food nu este o crima impotriva umanitatii. In schimb, va incerca el sa te convinga sa-ti dai demisia de la slujba si va mutati impreuna intr-un satuc uitat de lume din Brazilia, unde sa locuiti intr-o coliba de bambus, hranindu-va din roadele pamintului.

Avantajele: Poti ajunge sa locuiesti intr-o coliba de bambus din Brazilia, ceea ce nu e un lucru atit de rau… Iar sa ai propria ta gradina de legume a devenit so fashionable, mai ales de cind cu Michelle Obama, asa ca nu strica sa renunti la vizitele in miez de noapte la fast-food-uri si sa duci o viata mai sanatoasa.

3. The Gadget Freak

Portretul-robot: Dupa cum ii spune si numele, este un tip obsedat de tehnologie. Casa lui seamana cu un showroom de produse electronice. Pina si periuta de dinti are senzori speciali si 12 functii diferite. Cu toate astea, The Gadget Freak nu este niciodata multumit de achizitiile sale: mereu viseaza la ultimul model aparut, pentru care e gata sa faca orice sacrificiu, inclusiv imprumuturi riscante la banci si la prieteni. Vorbeste despre ultimul lui sistem home cinema sau despre boxele pentru iPod cu mai multa pasiune decit despre fe­meia pe care o iubeste. Mai mult ca sigur, in loc de un buchet de tran­dafiri rosii si o lenjerie sexy, vei pri­mi de la el drept cadou de ziua ta un sistem GPS ultraperformant, iar in restul serii iti va explica, entuziast, modul de functionare.

Problemele: Vezi exemplul cu ca­doul de mai sus… Precum si posibilul faliment datorat imprumuturilor pentru a-si imbogati mereu colectia de gadget-uri.

Avantajele: Vei invata sa fo­lo­sesti GPS-ul si sa conectezi laptop-ul la un sistem de sunet, luc­­ruri de care nu se stie cind vei avea ne­voie. Ga­d­get Freak-ul iti va in­te­le­ge ne­voia de a avea sa­p­­­­ta­minal cite o noua pe­re­che de pan­tofi, daca ii vei ex­plica ca sint un soi de gad­get-uri pentru femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle