Barbati perfecti

Barbatul perfect ar trebui sa aiba o serie intrega de calitati: sarm, eleganta, talent, tandrete, sensibilitate si un strop de narcisism. Descopera lista noastra (scurta) de barbati perfecti.

Materialul de fata a plecat de la o intrebare simpla, dar cu un raspuns foarte complicat: exista barbatul perfect? La inceput a fost amuzant sa facem diferite liste cu diferiti barbati care par a fi perfecti, insa mai apoi, cind am inceput realmente sa lucram la un top de 10 barbati, lucrurile s-au complicat si au „degenerat” in discutii aprinse in redactie. Iata lista cu propunerile noastre.

1. Johnny Depp si rolul cel mai greu: barbatul perfect

Se spune ca nu exista barbatul perfect. Insa daca privim la viata si cariera lui Johnny Depp am putea crede ca acest lucru e posibil – cel putin pentru citeva clipe, cit citim acest articol! Johnny Depp detine in palmaresul sau performante de invidiat: o cariera fabuloasa (este unul dintre cei mai iubiti actori din lume), o familie perfecta (casatorit de ani buni cu Vanessa Paradis, care i-a oferit o casa plina de copii), un look de invidiat, un muzician apreciat (la 15 ani renunta la scoala pentru o cariera de star rock) etc., etc. Suna mult prea bine, insa aceasta este realitatea. Pina la proba contrarie (ar adauga invidiosii)!

2. Matthew Barney – figura avangardei artistice

Cvasi-necunoscut in Romania, Matthew Barney este un artist american care a primit toate premiile im­por­tante din Europa: premiul de la Bienala de la Venetia, premiul Hugo Boss, premiul Kaiser Ring. Dupa o cariera de fotbalist profesionist se indreapta catre modeling si prezinta pentru Ralph Lauren, J. Crew. La Universitatea din Yale se remarca drept un artist matur, cu o viziune unica, eclectica, cu pretentii enciclopedice. Exceleaza in sculptura (lucreaza cu lubrifianti, par, cartofi), foto­gra­fie, actorie, design (in special cel de obiect industrial), regie (realizeaza celebrul ciclu Cremaster, despre care The Guardian scria ca este „cel mai bun film din istoria avangardei cinematografice”). Iar mai apoi , ca tot cliseul sa fie perfect, se casatoreste cu Björk. Perfect, perfect, mult prea perfect!

3. Carl Philip – printul din povestile de altadata

A fost odata… Da, e un inceput bun! Printul din povestirile copilariei exista cu adevarat! Numele lui e Carl si poate fi gasit in palatul regelui Suediei. Si, ca sa pastram cutuma diplomatica regala, trebuie sa ne adresam unui print asa cum se cuvine: Printul Carl Philip, Duce de Varmaland. S-a nascut pe 13 mai 1978 si este cel de-al doilea copil al regelui Carl Gustal al XVI-lea si al reginei Silvia a Suediei. Carl este pasionat de sport (fotbal, inot si schi), masini (in special Porsche), dar nu uita de datoria fata de tara: in 2007 isi termina serviciul militar cu gradul de capitan in forta navala din Suedia. Ca orice print, dragostea pentru frumos si pentru arte este insa mult mai puternica. Studiaza designul si desenul, iar in 2003 realizeaza prima lui lucrare: coperta CD-ului aniversar (60 de ani de la nasterea Reginei Silvia) cu muzica lui Ceaikovski. In 2008, Forbes i-a acordat locul 9 in topul 20 al celor mai hot figuri regale din lume. Si nu, nu e casatorit, insa de curind presa titra pe prima pagina despre relatia tinarului print cu modelul Sofia Hellqvis. Deci sanse mai sint…

4. Nicolas Ghesquiere – regele liniilor perfecte

Nicolas Ghesquière este unul dintre cei mai titrati designeri la ora actuala. La numai 12 ani, micul Nicolas hotaraste ca vrea sa fie designer. Nu asteapta sa creasca, ci incepe sa faca rochii pentru mama sa si cercei pentru bunica folosind drept materiale cristalele candelabrelor. La 14 ani facea practica la designerul Agnes B. Intre 1990 si 1992 este asistentul lui Jean Paul Gaultier, iar mai apoi ajunge director de creatie la Balenciaga. A fost comparat cu Yves Saint Laurent, iar in 2000 a primit premiul pentru avangardism in moda din partea HVI/Vogue Fashion Awards. In 2005, revista Times il introduce in topul 100 al celor mai influente persoane din lume. Nicole Kidman, Kate Moss, Jennifer Connelly, Kylie Minogue se afla printre admiratoarele lui. Despre viata privata nu avem prea multe informatii, insa sursele spun ca modestia si dragostea fata de moda sint uriase.

5. Joshua Bell – maestrul viorii

Cind pronunti numele lui Joshua Bell (foto.dr.), iubitorii de muzica clasica (si nu numai) tresar. Adevaratii melomani au avut placerea sa il vada/asculte, deja, de mai multe ori la Bucuresti. Ca orice geniu, talentul i s-a aratat precoce. La 14 ani cinta deja in orchesta din Philadelphia, condusa de Riccardo Muti. Dupa numeroase premii, elogii interminabile in presa de specialitate, inregistrari care au facut istorie, Joshua Bell se impune ca unul dintre cei mai mari violonisti din lume. Si totusi, paradoxal, popularitatea lui devine planetara abia odata cu experimentul Washington Post. Experimentul a fost simplu, dar rasunator: timp de 45 de minute, Joshua a cintat in fata statiei de metrou L’Enfant Plaza din Washington. Prin fata lui au trecut 1.097 de persoane si doar una l-a recunoscut. A cistigat 32,7 dolari.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle