Are intenții bune! Cum se poartă un bărbat serios care chiar vrea o relație cu tine

Așa se poartă un bărbat serios care e interesat de tine cu adevărat. Nu le mai căuta scuze bărbaților și raportează-te la realitate.

Are intenții bune! Cum se poartă un bărbat serios care chiar vrea o relație cu tine

Când un bărbat serios chiar te vrea în viața lui simți și știi asta. Nu este loc de dubii, analize pe text cu prietenele sau nesiguranță. Te gândești că este o strategie de manipulare ca să te aducă în pat? Indiferent cât de bine pusă la punct este, tot există crăpături în firul epic, iar semnalele de alarmă vor fi ușor de intuit. Ai întâlnit o mulțime de bărbați toxici și aproape că ai uitat ce înseamnă un bărbat serios? Iată câteva indicii clare.

Îți dă sentimentul de siguranță…

… de-a dreptul neprețuit într-o relație. Pur și simplu te simți liniștită, împăcată, echilibrată și mintea nu îți croșetează tot felul de scenarii cu deznodământ fatidic. Poate chiar ați avut o discuție în care și-a exprimat intențiile, iar vorbele sunt susținute de comportament.

Fără jocuri

Nu joacă niciun joc mental care să îți dea anxietate, insomnii, să-ți ridice semne de întrebare. Nu ești nesigură în ceea ce-l privește, iar interacțiunea cu el este una extrem de clară. Se comportă ca și cum sunteți o echipă, iar în limbajul său cuvântul noi are un rol central.

Te introduce în viața sa

Nu te ține ascunsă, ci dimpotrivă. Toată lumea știe de tine, deja i-ai cunoscut prietenii, poate dacă lucrurile au evoluat între voi corespunzător i-ai cunoscut și familia. Nu ești femeia de debara, spune că este cu tine și își asumă deschis în fața tuturor interesul real pentru tine.

Este foarte atent la tine

Îți observă schimbările comportamentale, emoționale, ține cont de ce îți place și ce nu, este protectiv și omul acțiunii. Ce contează pentru tine contează și pentru el. Și este foarte precaut, ca să nu gafeze și să își diminueze șansele de a avea o relație cu tine.

Îți împărtășește detalii intime…

… din viața sa, dar nu pentru a se ventila, a obține atenția și compasiunea ta. Ci pentru a stabili o conexiune emoțională, să știi cine este și care îi e trecutul. În aceeași măsură te ascultă și pe tine cu răbdare și empatie, fără să redirecționeze discuția către el și eventualele drame pentru care vrea să fie consolat.

Citește și:
Dovezi că ai o relație de cuplu sufocantă care vă împiedică să fiți cu adevărat fericiți

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle