Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 3 – 5 iulie!

Nu te-ai decis inca ce sa faci in acest weekend? Avem noi cateva sugestii - pentru toate gusturile!

Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 3 – 5 iulie!

Filmul de weekend – „Terminator: Genisys”

Ne era dor de Arnold Schwarzenegger in rol de Terminator! Iar acum face echipa cu Emilia Clarke (pe care o cunosti ca Daenerys Targaryen din serialul Game of Thrones') si Jai Courtney (Eric din seria Insurgent'). Sergentul Kyle Reese (Courtney) este trimis inapoi in 1984 pentru a o proteja pe Sarah Connor (Clarke) si sa asigure viitorul omenirii. Insa, din cauza unei fracturi in linia temporara, el se trezeste intr-o versiune ciudata a trecutului, iar printre aliatii sai se numara chiar si un terminator T-800, pe Gardian (Arnold Schwarzenegger).

Come and SHINE la Arenele Romane

Zdob si Zdub, Alternosfera, Triggerfinger, Luna Amara, Coma, Grimus, Suie Paparude, Aeon Blank si multi altii vor concerta in cadrul Festivalului Shine, care se desfasoara intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Cele mai bune trupe romanesti de alternative rock sau indie vor fi astfel prezente la cea de-a doua editie a acestui festival. Pretul biletului de o zi este 40 de lei, iar cel al unui abonament de doua zile este 60 lei (70 de lei Golden Circle).

„Copacul cu Carti” te asteapta in parcul Cismigiu

In perioada 1 iulie — 31 august, in Parcul Cismigiu are loc cea de-a doua editie a evenimentului „Copacul cu Carti”. Peste 150 de romane si diverse publicatii sunt puse in mod gratuit la dispozitia vizitatorilor intre orele 17—22 in timpul saptamanii, iar in weekenduri intre orele 10—22. Vor fi organizate ateliere pentru copii, workshop-uri practice si creative, cursuri de auto-aparare Krav Maga, etc.

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte

Pe 4 iulie, ShortsUP iti da intalnire la cea de-a saptea editie a evenimentului Noaptea Lunga a Filmelor Scurte. Te asteapta cele mai valoroase productii cinematografice sub 30 de minute, scurtmetraje premiate la Oscar, Sundance, Berlin si Clermont-Ferrand. Pavilionul Central Romexpo se transforma in cel mai generos spatiu dedicat scurtmetrajelor si proiectelor multimedia, iar timp de 6 ore publicul va avea rol de membru al juriului, avand datoria de a alege cel mai bun film al serii in cadrul competitiei ShortsUP Audience Award.

beCYCLE Bazar, la a doua editie

Un eveniment pentru cei care nu concept viata fara bicicleta, dar si pentru cei vor sa adere la statutul de biciclist! Biciclete de toate soiurile si categoriile, piese, accesorii, socializare, trucuri de salvat timp, bani, te asteapta pe strada Dianei, nr. 4 (zona Rosetti), sambata, 4 iulie, de la orele 11 la 18.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle