Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 20-22 mai 2016

Nu te-ai decis inca ce sa faci in acest weekend? Avem noi cateva sugestii – pentru toate gusturile!

Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 20-22 mai 2016

Filmul de weekend: Holograma pentru rege

Pentru acest weekend iti propunem o comedie cu accente dramatice, cu Tom Hanks in rolul principal. Pelicula are la baza romanul scris de Dave Eggers si spune povestea omului de afaceri american Alan Clay (Hanks). El ajunge in Arabia Saudita pentru a incheia ceea ce credea ca va fi afacerea vietii sale – sa faca un contract IT pentru un mall construit in mijlocul desertului. Insa planurile de acasa nu se potrivesc deloc cu cele din desert: obiceiurile locale si birocratia ii vor da afacerea peste cap insa calatoria de afaceri se va transforma intr-o experienta de viata inedita.

Romanian Design Week 2016

Timp de 17 zile, Bucuresti devine capitala designului! Intre 20 mai si 5 iunie Piata Amzei va fi gazda atat a expozitiei centrale Romanian Design Week, cat si a expozitiei semnate de tarile invitate in cadrul noii editii. In plus o serie de spatii conventionale si neconventionale, galerii de arta, studiouri de design, ateliere sau showroom-uri vor gazdui peste 50 de conferinte, expozitii, proiectii, ateliere, lansari de produse sau petreceri. Intregul program al evenimentului il gasesti aici: http://www.institute.ro/romanian-design-week

Noaptea muzeelor

27 de muzee si 22 de organizatii culturale vor fi deschise la Bucuresti, pe 21 mai, in Noaptea Muzeelor. Muzeul National de Arta al Romaniei propune spre vizitare, pe langa Galeria Nationala si Spatiile istorice din corpul central al Palatului Regal, expozitia „Cumintenia Pamantului. Aceasta nu este o piatra”. Evenimentele de la Muzeul National de Istorie a Romaniei celebreaza 44 de ani de la inaugurare. Muzeul National al Literaturii Romane va avea deschisa Casa Memoriala „Tudor Arghezi”, iar la Opera Comica pentru Copii vei gasi o expozitie inedita de peste 100 de costume din cele mai apreciate productii de opera, balet, opereta si musical. Intregul program il gasesti aici: http://noapteamuzeelor.ro/#Bucuresti-4

SOUND & VISION Festival 2016

Electronica, indie, electro-pop, nu-disco, soul, rock alternativ, indie rock, hip-hop, free style rap, sunt doar cateva frecvente alternative ce vor face Bucurestiul sa vibreze in perioada 20-22 mai, in cadrul Sound & Vision, festivalul ce promoveaza cultura urbana actuala a Bucurestiului. 3 zile de experimente acustice si vizuale si un line-up eclectic te asteapta la Gara Regala Baneasa. Intrarea este libera si din line-up ii amintim doar pe Golan, Satellites, Otherside, Alternosfera, Grimus sau Suie Paparude.

EUROPAfest 2016, la final

EUROPAfest, singurul festival din Europa ce reuneste patru genuri muzicale – jazz, blues, pop si clasic, se apropie de finalul editiei cu numarul 23. Un eveniment mult asteptat, Gala EUROPAfest, va avea loc sambata, 21 mai, la Teatrul Odeon, incepand cu orele 19:00. Cei mai buni artisti ai categoriilor de jazz si clasic se vor aduna pe scena Salii Majestic pentru a primi cuvintele de lauda ale juriului si aplauzele spectatorilor. Biletele se pot achizitiona de la Teatrul Odeon.

„Trei calugari”, la Teatrul Tandarica

Pentru duminica, 22 mai, iti propunem o piesa de teatru pentru cei mici, o poveste adaptata dupa o veche legenda chinezeasca. Este vorba de „Trei calugari”, productie a Teatrului National pentru Copii din Beijing, care se va juca la sala din Lahovari a Teatrului Tandarica, de la orele 18.00. Spectacolul face parte din Festivalul International de teatru pentru copil si intreaga familie „Teatru, Strada si Copil', care se desfasoara pana pe 15 iunie.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle