Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 2-4 septembrie 2016

Nu te-ai decis inca ce sa faci in weekend-ul 2-4 septembrie 2016? Avem noi cateva sugestii – pentru toate gusturile!

Agenda: Cele mai interesante evenimente din weekend-ul 2-4 septembrie 2016

Iata ce se intampla prin oras si prin tara in weekend-ul 2-4 septembrie 2016!

Filmul de weekend: Pradatorii

„Pradatorii', sau „Marauders', este un nou film de actiune in care joaca Christopher Meloni, Bruce Willis, Dave Bautista si Adrian Grenier. Un grup de spargatori de banci de elita este urmarit de un agent FBI care descopera un motiv ascuns ce sta in spatele jafurilor si crimelor pe care acestia le savarsesc.

Concursul Enescu 2016

Incepand cu editia din acest an, celebrul Concurs International Enescu se va derula intr-un nou concept, care va aduce pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, alaturi de tinerii competitori, nume consacrate ale scenei mondiale, dar si laureati din anii anteriori. Ateneul Roman va fi gazda a 19 concerte si recitaluri. Concursul se va desfasura in perioada 3-25 septembrie 2016, iar biletele vor avea preturi intre 20 si 50 de lei.

Citeste si:
5 carti pe care sa le citesti in luna septembrie

Festivalul Ambasadelor

Festivalul Ambasadelor este un eveniment fara precedent in Romania si presupune o serie de evenimente si expozitii care promoveaza cultura si arta diferitelor tari cu misiuni diplomatice in Romania. Timp de 7 zile vor avea loc, in 3 locatii diferite din Bucuresti, mai multe serii de evenimente si momente artistice, care vor transforma capitala intr-o destinatie a multiculturalismului.

Vanilla Skype

Vanilla Skype este un proiect atipic, care depaseste granitele clasice ale teatrului si seteaza premisele pentru o implicare autentica din partea spectatorului. Asadar, acesta este primul spectacol din Romania in care pasionatii de teatru au posibilitatea de a participa la un casting pentru a-si castiga scaunul in sala si pentru a fi oamenii potriviti la locul potrivit. Pentru fiecare dintre reprezentatiile din perioada 2-10 septembrie (din Ploiesti, Craiova, Piatra Neamt, Bacau si Iasi) persoanele care doresc sa participe la spectacol se pot inscrie la un casting care va fi sustinut pe Skype de catre Marcel Iures.

Transilvania Gastronomica – Food Culture Festival

In perioada 1-4 septembrie, la Sibiu, va avea loc a doua editie a festivalului Transilvania Gastronomica – Food Culture Festival, primul festival de cultura gastronomica pentru sudul Transilvaniei. Festivalul sustine si incurajeaza dezvoltarea comunitatii celor care consuma produse locale.

Citeste si:
Festivalul de Film de la Venetia: ce trebuie sa stii despre editia 73

Festivalul International „Teatru, strada si copil'

Ultima parte a celei de-a sasea editii a Festivalului International de Teatru pentru Copil si intreaga Familie „Teatru, strada si copil' va avea loc in perioada 4-11 septembrie 2016. In aceste 8 zile de sarbatoare, in sediul din Piata Lahovari, dar si la Teatrul Itinerant Tandarica vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, adolescenti si adulti, precum si conferinte si dezbateri dupa spectacole.

ARTmania Bucharest Blast

Sambata, 3 septembrie 2016, va avea loc prima editie ARTmania Bucharest Blast. In cadrul acestei editii, 4 formatii internationale sunt asteptate sa concerteze in Arenele Romane incepand cu ora 18:00: Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on the Bounty si Sinoptik. Preturile biletelor variaza intre 140 si 210 lei si pot fi gasite in retelele oficiale de distributie.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle