Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 7 – 13 aprilie

Nu mai stii unde sa iti petreci putinul timp liber pe care il ai? Ti-am alcatuit, din cele mai interesante evenimente ale saptamanii, un program care sa te tina ocupata.

Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 7 – 13 aprilie

Luni, 7 aprilie

Cum ar fi sa incepi saptamana alergand pentru o cauza nobila? Tine pasul cu Paul Dicu, care alearga 250 de kilometri la Marathon des Sables, in desertul marocan, si fa donatii in kilometri, alergand in parc, pe strada sau pe banda si trimitand dovezi ale cursei tale la paul@inpascupaul.ro. Fiecare kilometru pe care il parcurgi va fi rasplatit de ING cu cate 2 euro, care vor fi donati asociatiei Inima Copiilor, care ajuta copiii internati la spitalul Marie Curie. Unde mai pui ca vei reveni urgent in forma de primavara!

Marti, 8 aprilie

Azi se reintoarce in programul nostru serialul Game of Thrones', fantezia medievala care ne-a transportat intr-o lume de poveste si de care am devenit complet dependente. Stii ca vrei sa te uiti, noi doar ti-am amintit de asta!

Tot azi incepe festivalul Cinepolitica, care tine pana duminica si se desfasoara la salile Cinema Studio, Elvira Popescu si Union. Ai ocazia sa vezi Politistul', in regia lui Nadav Lapid, un film care exploreaza conflictul arabo-israelian; Cartita', un film polonez despre eroul miscarii Solidaritatea; Dragii mei prieteni turnati', din Ungaria, despre reteaua de fosti informatori din tara. Tot in Cinepolitica mai ruleaza Super Trash', Complot pentru Mandela' si Politica intimitatii'.

Miercuri, 9 aprilie

La Muzeul National al Taranului Roman este vernisata o expozitie noua, la sala Tancred Banateanu. Este vorba despre retrospectiva Constantin Pacea, iar daca numele ti se pare familiar, este pentru ca artistul este chiar fiul celebrului pictor Ion Pacea. Constantin Pacea, care traieste acum la Paris, Bucuresti si in satul de pescari Altea, a expus in toata lumea, dar e pentru prima oara cand ai ocazia sa vezi aici o retrospectiva a muncii lui.

Joi, 10 aprilie

Daca nu l-ai vazut inca, e timpul sa mergi la cinema sa vezi filmul Noe'. Legenda omului care si-a imbarcat pe o arca familia alaturi de perechi din toate speciile de animale de pe Pamant, ca sa ii salveze de potopul biblic, e imaginata de Darren Aronofsky, cel care ne-a impresionat cu Black Swan' sau Requiem for a Dream'. In rolurile principale o sa ii vezi pe Russel Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins si Emma Watson.

Vineri, 11 aprilie

Clubul Control, din strada Constantin Mille, numarul 4, gazduieste lansarea unei editii speciale a revistei Dilema Veche, dedicata divelor muzicii usoare romanesti. Asa ca cei de la Discoteca preiau controlul si o aduc inca o data in fata publicului pe Corina Chiriac, una dintre cele mai stralucitoare dive ale pop-ului romanesc.

Sambata, 12 aprilie

La Centrul Cultural Artidava, din strada Henri Coanda 38, te asteapta o seara in compania trio-ului acustic Soul Serenade! Interesati de muzica blues, soul si gospel, cei de la Soul Serenade au concertat trei ani la rand in localurile din Bucuresti. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0726.009.051.

Duminica, 13 aprilie

La Muzeul National al Taranului Roman are loc traditionalul Targ de Florii, de unde vei putea sa iti cumperi oua incondeiate, icoane, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, mobilier pictat si multe alte obiecte realizate de mesteri populari.

Text: Ioana Ulmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle