Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie

Piese de teatru, filme, seriale, concerte sau expozitii? Orice ai prefera pentru timpul tau liber, ai de unde alege.

Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie

Luni, 30 iunie

Un nou serial are azi premiera pe HBO. Poti vedea episodul pilot din „Cei ramasi' de la ora 22.00. Serialul se invarte in jurul disparitiei misterioase, in toata lumea, a unui grup de oameni. Povestea, insa, se va concentra pe o comunitate ramasa in Mapleton, care incearca sa isi reconstruiasca viata dupa ce mai bine de 100 de oameni au fost pierduti. Justin Theroux joaca rolul principal in aceasta noua serie care se anunta adictiva.

Marti, 1 iulie

Daca nu stii prea multe despre rechini, dar vrei sa afli cate ceva, poti sa vizitezi expozitia „Planet Shark – Pradator sau Prada', de la Grand Cosmos din Baneasa Shopping City. In cadrul expozitiei interactive o sa afli ca un rechin din cea mai mica specie nu depaseste dimensiunile unei maini, ca cel mai mare rechin poate ajunge la marimea unui autobuz sau ca rechinii au aparut cu mult inaintea dinozaurilor. Si, desigur, o multime de alte lucruri interesante.

Miercuri, 2 iulie

La Galeria IX are loc astazi vernisajul expozitiei „Disambiguation'. Incepand cu ora 19.00, la galeria din Aviatorilor 9 poti vedea proiectul de licenta al studentelor UNARTE, sectia foto-video, Joana Nenu, Iuliana Popescu si Cristina Ababei.

Joi, 3 iulie

E o zi potrivita pentru teatru. Tocmai bine, pentru ca la UNTEATRU ai de ales intre doua spectacole. De la orele 18.00 se joaca „Poezia visului', cu versuri de Emil Botta, un spectacol de Miriam Raducanu cu Lari Giorgescu. Iar de la ora 20.00 ai ocazia sa vezi ultima reprezentatie din sezon a spectacolului „Treapta a noua' de Tom Zeigler, cu Valentina Zaharia, Patricia Katon, Iolanda Covaci si Monica Sandulescu. Rezervarile se fac la unteatru@gmail.com. 

Vineri, 4 iulie

Astazi apare si in Romania „Think Like a Man Too' sau, in traducerea neaosa, „Nebunie in Las Vegas'. Filmul lui Tim Story este o continuare a hitului din 2012 si ni-i infatiseaza pe eroi gata de o sesiune serioasa de distractie in Las Vegas. Asa ca Zeke, Dominic si Cedric, invitati la o petrecere a burlacilor, vor concura cu iubitele lor, Candace, Kristen si Lauren, si ele hotarate sa petreaca si mai strasnic.

Sambata, 5 iulie

La Muzeul „Grigore Antipa' s-a deschis, din 13 iunie, expozitia ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede. Evenimentul urmareste sa creasca nivelul de cunoastere al insemnelor monetare, dar si sa promoveze fauna heraldica numismatica. Dincolo de exponate, publicul va avea acces la prezentari, spectacole cu papusi, spectacole de teatru, ateliere de heraldica si numismatica pentru elevi.

Duminica, 6 iulie

Cel mai important eveniment de jazz din capitala, Arcub Live Open Air, a inceput inca de pe 2 iulie, relansat sub un nume si un concept nou – Bucharest Jazz Festival. Daca nu ai prins pana acum vreun concert, nu trebuie sa ratezi inchiderea festivalului care se desfasoara in Piata George Enescu si in spatiul expozitional din incinta Hanului Gabroveni, viitorul sediu ARCUB. Gasesti detalii si programul complet pe www.arcub.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle