Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 21 – 27 iulie

Film si teatru – asta va ofera peisajul bucurestean de vacanta saptamana aceasta. Iar optiunile sunt de toate felurile, de la cele mai lejere la spectacole care va vor pune serios pe ganduri.

Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 21 – 27 iulie

Luni, 21 iulie

Acum, ca ne-am trezit cu o delta naturala rasarita in Bucuresti, e musai sa vorbim despre ea si sa incercam sa o protejam. Azi, de la ora 18.00, la Sala Dalles, in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti, are loc dezbaterea Parcul Natural Vacaresti'.  

Marti, 22 iulie

La Godot Cafe Teatru, aveti ocazia sa vedeti Iubitafizica', o piesa despre stiinta iubirilor imaginare, dupa cartea scrisa de Iulian Tanase si in regia Cristinei Andreea Ion. Piesa, care ii are in distributie pe Cristina Andreea Ion, Petru Stratulat, Adina Hotinceanu si George Sfiraiala, dureaza 60 de minute. Puteti face rezervari la numarul de telefon 021.316.16.82 sau la contact@godotcafeteatru.ro.

Miercuri, 23 iulie

Pe HBO, de la ora 19.30, debuteaza cel de-al treilea sezon al serialului VEEP'. Daca nu l-ati urmarit pana acum, trebuie sa va spunem ca Julia Louis-Dreyfus, care joaca rolul vicepresedintelui Statelor Unite Selina Meyer, este atat de buna in acest rol de comedie incat a castigat doua premii Emmy, un Screen Actors Guild Award si un Critics Choice Television Award pentru jocul ei.

Joi, 24 iulie

Bucharest Biennale 6 a ajuns la sfarsit. Deschis pe 23 mai, evenimentul artistic curatoriat de Gergo Horvath i-a avut drept expozanti pe Carlos Aires, Matei Arnautu, Dan Beudean, Adrian Dan, Dromedar, Cezar Lazarescu, Marilena Preda-Sanc, Gabriel Stoian, Mihai Zgondoiu, Zoltan Bela si multi altii. Astazi mai puteti vizita expozitiile de la Pavilion, Muzeul Taranului Roman, Institutul de Stiinte Politice si Combinatul Fondului Plastic.

Vineri, 25 iulie

Seria de blockbustere de vara continua cu premiera, azi, a filmului Hercules'. In regia lui Brett Ratner, cu Dwayne Johnson, John Hurt si Ian McShane in rolurile principale, pelicula il gaseste pe legendarul erou chinuit de amintirea unei greseli trecute si nevoit sa devina mercenar. Desigur ca filmul ajunge sa vorbeasca despre lupta eterna dintre bine si rau. Veti vedea la cinema daca binele va triumfa si de aceasta data.

Sambata, 26 iulie

Inca de pe 25 iulie s-a deschis Stagiunea Estivala 2014 la Unteatru. Prima editie a Zilelor Teatrului Unteatru este realizata in coproductie cu Primaria Sectorului 3 si Centrul Cultural Casa Artelor si reuneste spectacole de teatru, muzica si multe alte evenimente. E bine sa stiti ca de pe 29 iulie pana pe 3 august puteti vedea la Bucuresti spectacolul Crime', prezentat de trupa britanica de teatru Bezna.

Duminica, 27 iulie

La ceainaria ARCUB are loc Festivalul Schimbarii, un eveniment care isi propune sa puna oamenii fata in fata cu problemele din comunitate. Piesele prezentate, atelierele de educatie globala, animatiile stradale, jocurile si documentarele sunt reunite astfel intr-un festival atipic, dar de care era mare nevoie in peisajul bucurestean.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle