7 semne subtile pe care ti le transmite iubitul tau atunci cand este nefericit

Nu mai e nici un secret pentru nimeni ca barbatii si femeile sunt atat diferiti. Barbatii nu-si arata nefericirea si lipsa de satisfactie in acelasi fel in care o fac femeile. Femeile isi verbalizeaza sentimentele, in timp ce barbatii nu numai ca nu si le exprima, dar uneori nici macar nu si le recunosc fata de ei insisi. Dar exista cateva semne in comportamentul partenerului tau, pe care le poti descifra si care iti pot oferi indicii in legatura cu starea lui de spirit.

7 semne subtile pe care ti le transmite iubitul tau atunci cand este nefericit

Nu-ti mai trimite mesaje atat de des

Unul dintre semnalele pe care un barbat nefericit le transmite este ca nu-ti mai trimite atat de des mesaje. In aceasta situatie, va trebui sa-ti dai seama daca este nefericit in legatura cu ceva anume din relatia voastra sau daca pur si simplu nefericirea lui n-are nici o legatura cu viata de cuplu. Ar putea fi nefericit din cu totul si cu totul alte motive: un deadline presant la serviciu, o situatie tensionata in familie, o atmosfera incordata la scoala. Asa ca nu-ti ramane decat sa faci un pic de munca de investigatie pentru a afla din ce motiv este nefericit si daca acel motiv are legatura cu tine.

Este foarte tacut

Barbatii au tendinta de a se inchide in ei atunci cand sunt stresati sau nefericiti. N-au prea multe de comunicat si prefera sa pastreze tacerea in legatura cu motivele nefericirii lor. Este un comportament tipic pentru un barbat stresat sau nefericit. Probabil ca se gandeste la multe si isi decanteaza sentimentele. Arata-te disponibila daca doreste sa stea de vorba cu tine, dar nu-l coplesi cu insistente.

Vrea sa fie singur

Daca isi doreste sa fie singur, ar putea fi un semn ca se petrece ceva cu el. Bineinteles, cu totii avem nevoie sa petrecem timp in solitudine, asa ca e important sa nu te pripesti cu concluziile. Poti sa-ti faci griji doar daca persista in dorinta de izolare. Chiar daca e nefericit in legatura cu ceva din relatia voastra, nu te panica! Lucrurile pot fi rezolvate daca amandoi va doriti asta.

Face remarci rautacioase

Barbatilor nu le place sa-si impartaseasca sentimentele la fel de deschis precum fac femeile. In loc sa spuna lucrurilor pe nume, prefera sa faca remarci subtile (in cel mai bun caz), daca nu chiar rautacioase (in cel mai rau). Atata timp cat nu-si directioneaza aceste remarci inspre tine, este un semn bun, intr-o oarecare masura. In plus, aceste remarci iti pot oferi indicii in legatura cu motivul iritarii sau nefericirii sale. Bineinteles, n-ar trebui niciodata sa tolerezi o adresare nepoliticoasa sau rautacioasa.

E intr-o stare de spirit proasta

Iata un indiciu deloc greu de interpretat. Daca il nemultumeste ceva, probabil va fi intr-o stare proasta, ceea ce e de inteles. Si noi, femeile, ne comportam fix la fel. Uneori, cea mai simpla abordare este si cea mai recomandabila. Asa ca intreaba-l direct ce-l preocupa!

Este mult mai interesat de prietenii lui decat de obicei

Daca partenerul tau petrece mai mult timp cu prietenii lui decat obisnuia, acesta ar putea fi un indiciu ca e nefericit. Si un semn ca incearca sa te evite. Pe de alta parte, ar putea si sa insemne ca se simte foarte sigur in relatia voastra. Este atat de increzator incat nu simte nevoia sa fie cu tine constant, ceea ce poate fi in acelasi timp un lucru negativ si unul pozitiv. Iar aici intervine activitatea ta de investigatie: observa-l cu atentie si analizeaza-i si restul actiunilor!

Iti da de inteles ca ar trebui sa o apucati pe drumuri diferite

Ei bine, in acest caz nu mai e vorba de nici o subtilitate. Daca iti spune ca ar fi mai bine pentru voi amandoi sa o apucati pe drumuri diferite, atunci cu siguranta este nefericit in relatie. Desi probabil iti va fi dificil, mai ales daca tu nu simti la fel, singurul lucru pe care il ai de facut este sa-l eliberezi! Cu alte cuvinte, lasa-l sa plece! Il poti intreba care sunt acele aspecte care il nemultumesc, dar daca el este hotarat in aceasta directie, atunci, din pacate, nu mai este nimic de facut! Decat sa-ti traiesti viata si sa speri ca, undeva, in lume, exista acel barbat care te va face fericita si pe care il vei face fericit!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din lifestyle