7 semne care arată că iubitul tău te place, dar nu te iubește cu adevărat

A fi într-o relație este o experiență minunată, însă câteodată pot apărea o mulțime de întrebări în privința intențiilor și sentimentelor iubitului.

7 semne care arată că iubitul tău te place, dar nu te iubește cu adevărat

Mă iubește, nu mă iubește? Poate acesta era un joc amuzant în adolescență, când emoțiile pluteau la fiecare întâlnire cu iubitul, însă să te confrunți cu această dilemă într-o relație matură poate fi destul de neplăcut.

Este imposibil ca o persoană să nu aibă cel puțin o dată întrebări în privința relației, însă dacă formați un cuplu de mai mult timp și acest bărbat nu a făcut niciun pas către un angajament mai serios, este normal să te întrebi ce se întâmplă. Automat, apar întrebări despre sentimentele lui și despre viitorul vostru împreună.

Citește în continuare și află care sunt semnele care îți pot arăta că iubitul tău te place, dar nu te iubește cu adevărat:

1. Trăiește în prezent și nu vorbește despre un viitor alături de tine

Atunci când ești cu adevărat îndrăgostit de o persoană, tu îți dorești să trăiți totul împreună. Atunci apar planurile pentru viitor, călătoriile planificate în avans, însă atunci când partenerul nu are intenții serioase, viitorul pare un lucru atât de îndepărtat, încă nici nu vorbește despre asta. El se bucură de prezent alături de tine pentru că pur și simplu te place, însă nu atât de mult încât să planifice lucruri pe o durată mai îndelungată de timp.

2. Nu se străduiește niciodată să rezolve problemele din relație

Certurile fac parte din orice relație, însă atunci când un cuplu întâlnește diferite conflict, de obicei ambii parteneri se străduiesc să le rezolve și să depășească posibilele diferențe. Dacă iubitul tău pur și simplu refuză să vorbească despre problemele din relație, atunci este posibil ca el să nu aibă intenții serioase.

3. Evită să vorbiți despre angajamente serioase

Dacă formați un cuplu de mai mult timp și încă nu știi ce crede partenerul tău despre căsătorie, atunci ai cu siguranță un motiv să te îngrijorezi. Evident, poate ideea acestui pas nu îi place, însă ar trebui măcar să stabiliți dacă veți ajunge vreodată în acel punct sau, mai ales, dacă vă doriți același lucru unul de la celălalt.

4. Se creează o distanță emoțională între voi

Poate sunteți împreună de câțiva ani, însă când vine vorba despre apropierea emoțională există o adevărată prăpastie între voi. Poate aveți o chimie grozavă și o apropiere fizică de invidiat, însă dacă nu știe ce te face fericită sau care este activitatea ta preferată atunci când ești tristă, probabil ar trebui să te întrebi ce fel de sentimente are, de fapt, pentru tine.

5. Totul se întâmplă în funcție de programul lui

El este cel care i-a toate deciziile în funcție de programul său? El decide unde ieșiți și când mergeți în vacanță? În cazul în care nu ți-ai dat seama până acum, este important ca deciziile să fie luate împreună, așadar poate fi destul de evident că îi pasă doar de el, dacă nu te consultă niciodată. Atunci când ești îndrăgostit, îți faci timp pentru perioada pe care o iubești și devine astfel o prioritate.

6. Nu îi pare niciodată rău că lipsește de la evenimente importante

Să uiți de anumite lucruri este firesc, însă este inacceptabil să nu își ceară scuze atunci când nu-și amintește de evenimente importante. Uită de ziua de ta sau de aniversarea voastră? Poate ți se pare un lucru minor, însă atunci când iubești pe cineva, faci un efort să-l faci fericit. Astfel, să îți amintești de momentele importante este un lucru esențial în orice relație de iubire.

7. Te îndoiești des de sentimentele lui

Dacă citești acest articol, probabil te-ai îndoit deja de sentimentele lui. Din când în când este normal ca asta să se întâmple, deoarece astfel de situații apar în orice relație. Cu toate acestea, dacă astfel de îndoieli apar în fiecare zi, este momentul să ai o discuție serioasă și să iei o decizie în privința relației tale.

Citește și:
7 lucruri care îți arată că ești într-o relație cu persoana greșită

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle