7 semne ca vecinii te urasc

Se presupune ca locuinta ta ar trebui sa fie cel mai relaxant loc din lume, dar, in cele din urma, aceasta este doar o presupunere. In plus, inseamna ca este necesar sa fii in relatii bune cu vecinii.

7 semne ca vecinii te urasc

Acest lucru nu este ceva ce se intampla mereu, mai ales in cazul in care oamenii nu au oportunitatea sa-si aleaga vecini. Cand cautam o casa sa o cumparam sau sa o inchiriem, vecinii sunt un factor important in alegerea ei, insa dintr-un motiv sau altul ignoram acest aspect. Sa ai vecini care te urasc poate fi stresant intr-un fel sau altul.

Si, pentru ca motivul lor poate fi valid, este important sa cunosti semnele, pentru a rezolva problema inainte sa depaseasca limitele. Vecini uraciosi nu ne afecteaza doar fericirea, dar acestia pot scadea si valoare imobilului.

Exista anumite semne prin care sa-ti dai seama daca vecini te urasc, unele mai evidente, altele mai putin vizibile, depinzand de felul de vecini pe care ii ai.

1. Nu te-au invitat niciodata la gratar sau la petreceri

De multe ori vecini sunt persoane prietenoase si cauta sa te cunoasca atunci cand esti nou in zona. Ei sunt cei care asteapta sa te ajute atunci te muti. Ceea ce inseamna ca asteapta sa te alaturi la petrecerile si gratarele lor.

Daca nu te invita la unul din aceste evenimente, este foarte posibil sa nu te placa si nu sunt dispusi sa te primeasca in cercul lor de prieteni. Petrecerile si gratarele sunt locuri bune pentru a te alatura si, daca nu primesti o invitatie, vecinii cu siguranta nu cred ca esti bine venit si nu apreciaza faptul ca esti acolo.

2. Intotdeauna au de dat un telefon atunci cand te vad

Sa ignori oamenii nu este intotdeauna usor si cea mai comuna cale de a evita sa intri intr-o conversatie cu persoane pe care nu le placi este de a da un telefon fals. Vecinii care te plac pot opri o conversatie la telefon doar pentru a te saluta. Ca rezultat, ii poti identifica usor pe aceia care nu te plac prin graba lor de a te evita. Prin urmare, daca ai un vecin care tot timpul pleaca sa dea un telefon cand te vede, este clar ca nu te place.

3. Copii lor te privesc ciudat sau nu au pic de respect fata de tine

Copii petrec mult timp ascultand si procesand ceea ce spun parinti lor si isi formeaza opinia despre vecini in functie de cum gandesc parintii lor. Vecinii care nu te plac petrec mult timp barfindu-te si, din acest motiv, si copii lor vor avea o parere proasta despre tine, ceea ce ii face sa nu te respecte. Asta inseamna ca, daca copii vecinilor nu te respecta, parintii lor clar te urasc.

4. Se plang altor vecini despre tine

Multi dintre vecini au un fel de fratie, ceea ce ii ajuta la dezvoltarea comunitatii sau la construirea unei simple relatii sociale de care pot beneficia in cadrul resedintei. Asta inseamna ca noii tai vecini sunt norocosi sa aiba cu cine discuta atunci cand se intalnesc.

Cand devii un subiect consistent in discutiile lor, asta clar implica faptul ca un vecin nu te considera parte potrivita in acea comunitate. Oricum ar fi, motivul pentru care face asta este faptul ca nu este de acord cu tine.

5. Intotdeauna vorbesc urat despre tine 

Cum am spus anterior, vecinii care te urasc te vorbesc de rau cu ceilalti vecini. Ca rezultat, intotdeauna au ceva de care sa se vaite si intotdeauna vor cauta informati despre tine ca sa te denigreze. Sunt momente in care vei observa cum vecinul tau se plimba in jurul curtii tale sau ca priveste pe fereastra la plicurile care iti sunt lasate in cutie de scrisori. Cu siguranta cauta noi informatii impotriva ta pe care sa le discute cu ceilalti vecini. Nici nu conteaza daca e adevarat sau nu atat timp cat iti fac o imagine proasta.

6. Nu-si lasa copiii sa se joace cu copiii tai sau sa-i viziteze

Copiii vecinilor  ar trebui sa fie primii prieteni pe care copiii tai ii fac in noul cartier. Insa sunt cazuri in care vecinii le spun copiilor lor sa se fereasca de ai tai, chiar daca le dau motive false pentru care ar trebui sa faca lucrul asta.

Daca un vecin isi tine copii departe de tine, este un semn clar ca ei nu au incredere in tine sau ca nu te plac. Astfel de vecini sunt ingrijorati ca le vor influenta copii sa aiba obiceiurile proaste pe care le urasc la tine.

7. Sunt tot timpul grabiti atunci cand ii vizitezi

Veciniilor care te urasc le e rusine ca le esti vecin. Asta inseamna ca nu vor sa te aiba in preajma sub nicio forma. Ca rezultat, vor incerca sa te tina la distanta de casa lor, de prieteni si familia lor. Cand vecinul este foarte concis in discutia cu tine sau cand incearca sa scape de tine cat mai repede, este un indicator clar ca nu te place.

Text: Mihaela Iancovici

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle