Semnele ca ai depasit in sfarsit relatia cu fostul tau iubit

Despartirile nu sunt niciodata usoare. Uneori ai nevoie de mult timp pentru a te regasi si a merge mai departe. Nimeni nu trece printr-o astfel de perioada nevatamat. Dar, poate cel mai important, nu exista castigatori. Cum stii insa cand ai trecut peste acest moment?

Semnele ca ai depasit in sfarsit relatia cu fostul tau iubit

Iata care sunt semnele care te anunta ca fosta relatie incepe sa devina doar o amintire:

Incepi sa realizezi ca sentimentele nu ne fac neaparat si compatibili

Poti sa iubesti si sa ai multe de invatat de la o persoana, dar sa ai in continuare sentimentul ca exista undeva cineva, cu care te vei potrivi mult mai bine.

Esti binedispusa inca de dimineata

Iti vine chiar sa fredonezi o melodie in timp ce faci dus. Zambesti mult mai des, iar atunci cand te uiti in oglinda iti place ce vezi. E acel moment cand, pur si simplu realizezi ca vei fi bine.

Incepi sa iti faci din nou planuri si esti entuziasmata

Dupa o perioada in care ai fi vrut sa stai doar in casa, incepi sa iesi din nou si vrei sa te distrezi. Fie ca pleci intr-o excursie sau e vorba doar de o seara la film cu prietena ta cea mai buna, ai din nou pofta de viata.

Realizezi ca nu ti-ai mai verificat telefonul de cateva ore

Devine din ce in ce mai bine. Dupa zile intregi in care ti-ai spionat fostul pe Facebook, WhatsApp si restul mijloacelor prin care obisnuiati sa comunicati, incepi sa te intorci la viata ta si nu iti mai pasa.

Esti capabila sa vezi fosta relatie intr-un mod obiectiv

Atunci cand se despart, oamenii au tendinta sa uite de partile rele. Isi amintesc cele mai romantice momente si tot ce a fost frumos. Cand poti sa iti analizezi relatia si sa accepti ce nu a mers, esti pe drumul ce bun.

Nu iti mai este greu sa vorbesti despre asta

Cand poti sa vorbesti cu sinceritate despre relatia pe care ai terminat-o, acceptand atat partile bune cat si pe cele rele, realizezi ca, desi despartirile sunt triste, viata trebuie sa mearga mai departe. Norii gri se indeparteaza si soarele apare iar pe strada ta!

Apoi, ca o ultima confirmare, poate si cea mai amuzanta, realizezi ca esti iar in joc. Poti flirta cat vrei, poti chiar sa te indragostesti din nou. Cand nu mai urasti fiecare figura masculina care iti iese in cale, esti din nou relaxata, a sosit momentul in care stii ca ce este mai bun abia acum urmeaza.

Text: Dora Chelariu

Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle