7 pacate in dormitor

Ce trebuie sa evite un barbat ca sa nu ne plictiseasca niciodata in dormitor? Iata care sint, pe scurt, cei mai de temut dusmani ai placerii sexuale. Dragilor, va imploram: nu faceti niciodata asa ceva!

7 pacate in dormitor

1. Petrecerea a fost hot. Imbratisarile pe drumul spre casa, de asemenea. Urmarea pare usor de banuit – cel putin pina in momentul in care te trezesti cu un pahar de sampanie in mina, ascultind urmatoarele cuvinte: „Scuza-ma, dar trebuie sa intru putin la dus'.

Cine face asta? Barbatii care manifesta o obsesie foarte neplacuta pentru igiena proprie si un deficit si mai neplacut in ceea ce priveste coordonarea erotica si experienta frustrarii. Ar trebui sa le spui ca, in anumite momente, mirosul natural al pielii este mult mai atragator decit mirosul unui gel de dus scump.

De ce nu ne place asta? Pentru ca, in astfel de momente, nivelul dorintei scade brusc – efectul seamana cu cel al pauzei de publicitate care intrerupe filmul exact in punctul culminant. Mai mult, ajungem sa ne intre­bam: „Oare trebuie sa fac si eu asta? Oare miros urit?'.

2. Dormitorul lui nu-ti spune nimic. ti-e totuna. La urma urmei, ai nevoie uneori de un alt fel de interior. Iata, insa, citeva detalii nu tocmai prietenoase: niste catuse atirnind pe tablia patului, in partea stinga. O cravasa in partea dreapta. Niste jucarii sexuale pe un raft…

Cine face asta? Barbatii care sint foarte mindri de disponibilitatea lor pentru a experimenta tot timpul ceva nou si, bineinteles, de spiritul lor liber. Pentru ca, nu-i asa, daca esti deschis la nou, inseamna ca esti mai putin scortos.

De ce nu ne place asta? Pentru ca ne face sa ne intrebam daca nu cumva aici aceste practici fac parte din repertoriul standard. In plus, nu-ti poti stapini sentimentul acela neplacut ca in acest loc conteaza in primul rind personalitatea si placerea lui. Ce se intimpla, atunci, cu personalitatea si placerea mea?

3. Lenjeria de pat e atit de proaspata! Alba si inocenta. In mod sigur, asta te va excita si iti va spori pofta de a o mototoli cu furie, ca sa te trezesti dimineata intr-un cuibusor de nebunii ravasit si plin de viata. Imaginatia ta lucreaza deja la cele mai pasionale scene cu putinta. Doar pentru asta a fost intins fara cuta un cearsaf urias pe mijlocul patului, nu?

Cine face asta? Barbatii care au o relatie ambigua cu propriul corp si cu propria sexualitate. Si totusi, sexul curat, care nu lasa nici o pata, exista doar in filmele cu Doris Day. Daca le-am transpune in realitatea de azi, probabil ca n-ar mai fi deloc interesant.

De ce nu ne place asta? Pentru ca sintem ferm convinse ca nu vrem sa ne petrecem toata noaptea in acest pat incercind din rasputeri sa vindecam traumele din copilarie ale celuilalt. E bine de stiut ca vom suferi o mare dezamagire mai tirziu…

4. O mina e in cautarea punctelor tale sensibile in zona lombara. Dar unde este cealalta? Cauta si ea… intrerupatorul. Cu o simpla apasare de buton, se face brusc intuneric, iar asta ar trebui sa ne umple de placere…

Cine face asta? Barbatii carora le este teama sa se arate in fata celorlalti. Chiar daca acest lucru este esential pentru o partida reusita de sex.

De ce nu ne place asta? Pentru ca ne lipseste de placerea vizuala a actului sexual. Ca sa nu mai vorbim despre intrebarea prosteasca de dupa: „Cum am fost?'. Intrebare pusa pentru ca, oricum, nu poti citi nimic in ochii celuilalt.

5. Mai intii o mina delicata, dar sigura ne arata drumul spre pat. Acum cauta telecomanda. Din boxele camuflate se aude in surdina Toni Braxton. Sau rasuna puternic „Bolero'-ul lui Ravel. In privirea lui citim: pentru mine, acesta este sunetul pasiunii.

Cine face asta? Barbatii care au nevoie de propria lor punere in scena pentru o partida de sex. Pentru ca nu stiu ce inseamna pasiunea spontana. Numai ca tocmai aceasta este cheia!

De ce nu ne place asta? Pentru ca ne da de inteles ca noaptea petrecuta impreuna nu este nicidecum rezultatul unei pasiuni fulgeratoa­re, necontrolate, ci efectul unui plan indelung pregatit. si ne obliga sa ne intrebam daca nu cumva sintem incapabile sa incingem atmosfera prin forte proprii. si, fireste, pentru ca nu ne
convine sa fim fortate sa ascultam ceva ce, probabil, nu ne place!

6. In mijlocul actiunii, suna telefonul in camera de alaturi. Apoi, o voce trimbiteaza sec: „Salut, aici e Ana. stiai ca unchiul Victor a facut o criza de astm si a fost dus la spital?'. Urmeaza o poveste cu aventuri in spital de citeva minute, pe speaker.

Cine permite asa ceva? Barbatii care nu pot sa renunte la nici o convorbire telefonica – ar putea sa sune de la Hollywood, nu? Sau ar putea fi cineva mai hot decit noi???

De ce nu ne place asta? Fara indoiala, nu pentru ca ne temem ca Ana ar putea auzi, de la celalalt capat al firului, ce se intimpla in dormitor. Mai degraba ne deranjeaza sentimentul ca, intr-un moment atit de intim, nu sintem singura persoana la care el se gindeste.

7. Limba celuilalt patrunde timid in urechea ta. Numai ca, din motive strict anatomice, nu poate fi limba partenerului… Oare labradorul lui dragut se mai afla pe covor?

Cine face asta? Ciinii, pisicile si alte animale de casa cu blana… Dar, bineinteles, ele n-au nici o vina. Vinovati sint barbatii care, din prea multa dragoste pentru animale, au uitat ca, pentru momentele de intimitate, e nevoie de un spatiu intim. Cu usi care sa ramina inchise.

De ce nu ne place asta? Fie si numai din pricina sentimentului ca sintem urmarite. In plus, cine accepta spectatori neinvitati la partidele de sex nu prea face deosebirea intre animal si om. si vede chiar si intr-un pestisor auriu care inoata nating intr-un acvariu un privitor pe cinste.

Arhiva revistei ELLE
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle