7 motive pentru care nu ti-ai gasit partenerul ideal

Au fost odata ca niciodata intalniri, relatii perfecte, partenerul ideal. Ei bine, asemenea lucruri sunt acum mai greu de gasit, de multe ori imposibil.

7 motive pentru care nu ti-ai gasit partenerul ideal

Care e motivul? Sa fie oare o influenta Facebook-ului, Instagram-ului sau a Tinder-ului? Sau poate faptul ca nici barbatii nu mai au aceleasi principii ca pe vremuri? Nu stim ce a mers gresit pe parcurs, dar ceea ce era considerat tabu inainte, acum e absolut normal!

Asadar, te intrebi uneori de ce esti inca singura? Iata cateva dintre posibilele motive:

Competitia este din ce in ce mai mare

Si asta tot din cauza legendarului Internet. Sa ne imaginam situatia in care el te gaseste intamplator „ratacita” prin News Feed-ul lui din varii motive. Iti va vizita inevitabil profilul, dar surpriza! Dupa ce iti va analiza fotografiile, va da de prietena ta care ii place mai mult. Ei bine, acolo se cam termina magia si iti va parasi profilul in favoarea noii descoperiri. Atat de aproape si totusi atat de departe!

Nimic bun nu se intampla dupa ora 23

Desi suntem foarte constiente de acest aspect, iesirile de weekend nu incep mai devreme de acea ora. Un pas gresit! De ce? Pentru ca transmitem exact semnalele pe care nu vrem sa le transmitem. La ce duce asta? La o iubire de-o vara… pardon, noapte, ce ia sfarsit la primele ore ale diminetii. Atat de mult potential care s-a dus pe apele sambetei… la propriu.

Telefoanele sunt un instrument malefic

Cel putin cand vine vorba de intalniri. E atat de la indemana sa iti anulezi mult asteptata' inalnire cu 30 de minute inainte de ora la care era programata, incat nimic nu poate opri acest fenomen atunci cand cheful lipseste cu desavarsire. Astfel, ceva ce se anunta a fi frumos a ajuns sa se termine inainte sa inceapa.

Casatoriile esuate sunt un aspect demn de luat in considerare

Si pe buna dreptate! Pana la urma, de ce ne-am grabi sa ne luam un angajament fata de un barbat? Ca sa ne rezervam cu siguranta un loc in randul celor casatoriti si nefericiti? Nu, multumesc. Numeroasele relatii care aveau atat potential si s-au spulberat intr-o clipita ne servesc acum drept exemple, iar noi, femeile, am invatat sa fim mult mai precaute cu juramintele pe care le facem, asta ca sa ne protejam de dezamagiri inutile pe care le putem evita cu un strop de scepticism.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle