7 motive pentru care iubitul tau intarzie sa te sune

Descopera 7 posibile motive pentru care iubitul tau te suna intotdeauna mai tarziu decat a promis ca o va face.

7 motive pentru care iubitul tau intarzie sa te sune

Atunci cand astepti ACEL telefon important de la el, iar minutele de asteptare se transforma in ore, probabil ca te intrebi care sunt motivele pentru care intarzie acel apel, care tie ti-ar face viata mai frumoasa. Noi am alcatuit o lista cu 7 motive pentru care iubitul tau ar putea intarzia sa te apeleze:

Timpul nu este o preocupare pentru el

Exista oameni care sunt obsedati de timp si de punctualitate si oameni pentru care timpul este ceva foarte relativ, iar punctualitatea – un concept de-a dreptul iritant. Cei mai multi barbati trateaza cu lejeritate problema timpului (spre deosebire de femei, care iau timpul foarte in serios). Bineinteles, exista intotdeauna exceptii! Dar cel mai bine ar fi sa-i analizezi (per ansamblu) atitudinea fata de timp, cum se raporteaza la el si cum il gestioneaza, inainte de a emite un verdict. Daca ai de-a face cu unul dintre acei barbati carora nu le pasa foarte tare de timp, cel mai bine ar fi sa nu te (mai) stresezi de cate ori intarzie cu telefonul.

Nu poate face mai multe lucruri simultan

Barbatii care fac mai multe lucruri deodata sunt niste raritati. Cei mai multi dintre ei se concentreaza exclusiv asupra unui singur lucru. De exemplu, daca e preocupat sa-si repare masina, sa urmareasca un meci de tenis sau sa-si instaleze un program pe computer, poti sa fii sigura ca asta ii va acapara intreaga atentie si putere de concentrare. In acele momente, mintea lui este golita de alte ganduri si preocupari (spre deosebire de noi, barbatii pot sa se detaseze temporar de un palier al vietii pentru a explora mai bine un altul). Si, cel mai important, nu trebuie sa o iei personal! Este pur si simplu o trasatura profund masculina!

Este in oras cu prietenii

Daca iubitul tau este in oras cu prietenii atunci cand ar trebui sa te sune, e foarte posibil sa nu o faca! Poate ca asteapta pana va fi singur. Si asta nu pentru ca e stanjenit sa te sune in prezenta lor, ci pur si simplu pentru ca se simte (prea) bine alaturi de amicii sai. Asta nu e neaparat o scuza pentru intarzirea unui apel (mai ales daca urma sa stabiliti niste amanunte importante) si, daca esti deranjata sau incomodata, ii poti transmite asta (cu calm si detasare!) atunci cand va vedeti.

Si-a uitat telefonul undeva

Asta este unul dintre lucrurile care se poate intampla oricaruia dintre noi. Totusi, e o situatie destul de rara, pentru ca cei mai multi dintre noi ne tinem atat de aproape telefonele incat au devenit aproape o prelungire a corpului nostru. O alta posibila explicatie ar fi ca i s-a terminat bateria. Cel mai bine ar fi sa astepti sa vezi cu ce explicatie vine, inainte sa te enervezi. E posibil sa-ti furnizeze o explicatie absolut pertinenta si justificata.

A aparut o situatie neprevazuta

Pentru ca asa este in viata. Uneori, o persoana poate avea cele mai bune intentii, dar se intampla ceva total neprevazut, care il / o impiedica sa te sune. Poate a avut o pana, i s-a prelungit o sedinta sau a primit un telefon neasteptat de la un prieten care are nevoie de ajutorul lui. In astfel de situatii, trebuie sa fii intelegatoare. Gandeste-te ca poate candva te vei afla intr-o imprejurare similara si nu-ti vei putea tine o promisiune pe care i-ai facut-o.

Nu crede ca e o problema prea serioasa pentru tine

Poate ca tie ti se pare o problema importanta, dar pentru el amanarea unui telefon reprezinta un lucru minor. De aceea, trebuie sa aveti o discutie in cadrul careia fiecare sa clarifice ce este important si serios in viziunea lui. Este in regula sa-i explici ca tu te astepti sa fii o prioritate pentru el, in orice situatie. Poti chiar sa-i spui ca iti faci griji atunci cand n-ai vesti de la el. Cel mai bine e sa fii transanta in legatura cu orice aspect ti se pare deranjant.

A vrut sa astepte pana putea sa-ti acorde toata atentia

E posibil ca iubitul tau sa considere ca-ti face o favoare daca intarzie sa te sune. Probabil asteapta un moment oportun, in care iti poate acorda intreaga sa atentie. Daca totusi vrei neaparat sa comunici cu el, spune-i ca in astfel de situatii preferi sa-ti trimita un mesaj.

Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle