7 moduri subtile in care flirteaza persoanele timide

Oare mi-a zambit sau a fost doar o grimasa? Priveste in directia mea sau la ceasul atarnat pe peretele din spatele meu? Oare chiar flirteaza cu mine? Multi tipi au aceasta fata (impenetrabila) pe care cu greu poti descifra ceva. Sau ai putea?

7 moduri subtile in care flirteaza persoanele timide

Poate ca secretul este sa fii atenta la detalii! Asa ca descopera cele 7 moduri subtile in care flirteaza persoanele timide:

1. Gesturi subtile

Cu siguranta nu va sta sub fereastra ta, cantandu-ti o melodie de dragoste. Pentru ca, in cazul lui, subtilitatea este cuvantul-cheie. Poate iti va zambi din celalalt colt al camerei. Sau poate il vei surprinde uitandu-se la tine pret de o fractiune de secunda.

2. Este (un pic) ciudat la inceput

Iar la capitolul „comportament ciudat' putem include chicoteli si rasete necontrolate pana la fraze deplasate intr-o conversatie: „Cineva a venit la mine si mi-a facut un compliment, dar in loc sa-i multumesc, i-am spus ca, de fapt, sunt si mai hot decat arat, asa ca tipa era sa moara.' Totul acompaniat de o (adorabila) inrosire a fetei. Asadar, cum flirteaza persoanele timide? Din intamplare!

3. Se emotioneaza foarte usor

In timp ce tu rostesti o replica banala de genul „Hey, ce mai faci?', salutul tau inocent ar putea fi intampinat cu o privire de caprioara, sunete usor stridente, plus cateva balbaieli. Draga mea, e foarte posibil ca asta sa fie un semn ca te place. Sau ca, pur si simplu, conversatia este foarte inconfortabila pentru el. Barbatii timizi sunt si (foarte) complicati.

4. Se simte mai confortabil atunci cand flirteaza cu tine online

In cazul in care vrei sa verifici daca tipul cel timid este mai relaxat pe Facebook sau pe Whatsapp, poti sa incurajezi un pic comunicarea virtuala. Este foarte posibil sa apese mai des pe butonul „like' in dreptul pozelor tale, sa faca comentarii curajoase la postarile tale (fara sa-i creasca tensiunea) sau chiar sa initieze o conversatie. Dar daca este foarte timid (ceea ce vine la pachet si cu o imensa doza de precautie), s-ar putea sa elaboreze ore in sir la un raspuns, pe care sa-l considere suficient de interesant. Nu te descuraja nici tu la randul tau daca iti raspunde mai greu!

5. Nu-i place sa vorbeasca despre el

Pentru ca se simte foarte inconfortabil atunci cand toata atentia este indreptata asupra lui. Asa ca, pentru a face conversatie, va incerca sa afle mai multe lucruri despre tine: cu ce te ocupi, cum iti petreci timpul liber, daca practici vreun sport. Astfel, discuta cu tine, afla informatii, fara a comunica (aproape) nimic despre el. Nu o face pentru ca incearca (neaparat) sa para misterios, ci pentru ca este un mijloc de protectie.

6. Atingeri intamplatoare

Daca timidul cu care ai de-a face gaseste o cale sa te atinga intamplator, atunci sigur e interesat de tine! Poate se va apleca un pic mai mult decat e cazul peste umarul tau, atunci cand discutati despre un proiect in care sunteti implicati amandoi la serviciu, sau poate iti atinge accidental mana.

7. E mai relaxat atunci cand bea un pic de alcool

Nu spun ca persoana timida care te place este alcoolicul orasului, doar ca devine mai volubil, mai relaxat si mai comunicativ dupa un pahar de vin sau dupa o bere. Pana la urma, asa cum se spune, in vino veritas!

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle