7 lucruri pe care le sacrifici atunci cand gasesti marea dragoste

Sa iti gasesti marea dragoste este unul dintre cele mai importante momente ale vietii. Stii si tu ca, pentru a face o relatie sa mearga, uneori este nevoie sa renunti la anumite lucruri.

7 lucruri pe care le sacrifici atunci cand gasesti marea dragoste

In unele momente renunti la eu' pentru noi', pentru a fi o echipa. Iata cateva lucruri pe care este posibil sa le sacrifici, pentru ca relatia ta sa evolueze:

1. Intimitate

Chiar si cei ce se simt mai bine in singuratate au uneori nevoie de cineva cu care sa-si impartaseasca secretele si in preajma caruia sa isi depaseasca sfera intimitatii. De obicei,  el este cel pe care il suni ca sa ii povestesti problemele la serviciu, el e acolo cand ai dificultati cu banii sau orice alta situatie nefavorabila pentru tine. Obisnuieste-te cu ideea ca, atunci cand esti intr-o relatie serioasa, va trebui sa renunti la secrete.

2. Egoism

Cand esti singura, este destul de simplu sa te gandesti doar la tine, lucru care te avantajeaza de cele mai multe ori. Totusi, intr-o relatie serioasa nu poti fi egoist si nici nu iti doresti. Tot ce vrei este sa primesti toata dragostea si atentia, dar si sa o oferi. Asadar, egoismul nu are ce cauta intr-un cuplu stabil.

3. Libertate

Libertatea este un drept al tau, dar un drept care se negociaza in timpul unei relatii. Daca, in timp ce erai singura puteai sa iesi oricand, sa stai oricat si oriunde voiai, in cazul unei relatii, acestea sunt lucruri pe care trebuie sa le dezbati cu partenerul. In functie de gradul de incredere pe care il aveti unul in celalalt, libertatea devine un subiect dificil, care starneste multe compromisuri in cupluri.

4. Flirtul

Este amuzant uneori sa schimbi priviri, sa tachinezi, sa faci ochi dulci' barbatilor din anturajul tau. Desi poate fi ceva nevinovat, cand ai o relatie nu ar trebui sa te comporti ca o femeie singura. Trebuie sa iti respecti partenerul, asta insemnand ca flirtul ar trebui pus pe lista lucrurilor interzise pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle