7 lucruri fascinante despre copiii născuți în luna februarie

Ahh, februarie - luna iubiri!. Ceva la fel de grozav? Bebelușii norocoși născuți luna aceasta, care sunt aparent mai veseli și mai creativi decât noi, restul.

7 lucruri fascinante despre copiii născuți în luna februarie

Iată 7 lucruri fascinante despre copiii născuți în luna februarie:

Este foarte probabil să fie veseli și optimiști

Vești bune! Conform unui studiu din Ungaria, bebelușii născuți în februarie au șanse mai mari să fie într-o o predispoziție bună decât majoritatea altor copii. În studiul realizat pe 400 de subiecți, oamenii de știință au corelat tipurile de personaliatte ale participanților cu perioada din an în care s-au născut, iar rezultatul a fost că cei născuți iarna au o stare emoțională mai stabilă decât cei născuți în orice altă perioadă a anului.

Împart luna cu oameni extraordinari

Bebelușii lunii februarie își împart luna nașterii cu niște oameni super cool precum Drew Barrymore (22 februarie), Michael Jordan (17 februarie), Sheryl Crow (11 februarie) și Jennifer Aniston (tot 11 februarie). Cu alte cuvinte, sunt predestinați să aibă un viitor măreț.

Au șanse mai mari să ajungă faimoși

Conform unui studiu recent, cei născuți în zodia vărsător au o probabilitate mai mare de a deveni cândva vedete. Alt studiu publicat de Biroul Național de Statistică al Marii Britanii precizează că cei născuți în februarie au înclinații de artiști. Cu alte cuvinte, copilul tău poate să devină următoarea Beyoncé.

Cei născuți în an bisect sunt și mai speciali

O dată la 10 ani, luna februarie mai capătă o zi, dar șansele să te naști pe 29 februarie sunt foarte mici. Copiii născuți în an bisect sunt deci „rari” și speciali.

Piatra lor astrologică este ametistul

Această piatră prețioasă de culoare mov regal e un simbol al regalității și o emblemă a rafinamentului și al curajului. Nu e rău deloc.

Zodia lor este vărsător sau pești

Despre cei născuți în zodia vărsător (de pe 20 ianuarie până pe 18 februarie) se zice că sunt inteligenți și creativi, iar despre pești (de pe 19 februarie până pe 20 martie) se zice că au o imaginație foarte bogată și sunt loiali.

Floarea lor astrologică este violeta

Floarea aceasta simbolizează loialitate și încredere față de cei dragi (2 calități foarte importante).

Citește și:
7 lucruri fascinante despre copiii născuți în ianuarie

Text: Catinca Sulea
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle