6 lucruri interesante despre intalniri si regrete

Intalnirile spontane sau aventurile de-o noapte nu au intotdeauna un efect pozitiv. Insa sunt si persoane care vor spune ca sunt o modalitate buna de a te distra sau de a te distrage de la probleme.

6 lucruri interesante despre intalniri si regrete

Nu conteaza de ce parte esti, iti prezentam cateva lucruri interesante despre intalniri si regrete.

1. Intalnirile si neincrederea in sine

Unul dintre lucrurile care tin de intalniri ocazionale este neincrederea in sine. Cercetatorii au demonstrat ca, oamenii care nu au incredere in ei, tind sa reactioneze mai negativ la intalniri, spre deosebire de cei care au incredere in propriile persoane.

2. Regretul si alegerea partenerului

Un lucru pe care il au in comun, atat barbatii, cat si femeile, este importanta alegerii partenerului cand vine vorba de o intalnire. Multi se simt stanjeniti cand se gandesc la fostii parteneri, dar isi aduc aminte, chiar si de o aventura, daca este vorba despre un partener pe masura. Un alt lucru interesant in legatura cu intalnirile, este ca atat femeile, cat si barbatii simt remuscari, daca intalnirea implica un partener pe care l-au cunoscut cu mai putin de 24 de ore inainte.

3. Cele mai comune regrete dupa o aventura de o noapte

Un studiu realizat atat pe femei cat si pe barbati, de varste diferite, arata ca regretele cel mai des intalnite la femei sunt pierderea virginitatii cu un partener gresit, cand relatia avanseaza prea repede sau cand isi insala partenerul. In schimb, barbatii regreta relatiile amoroase in care nu s-au implicat cand erau tineri, ca nu au fost mai activi sexuali cand erau singuri, si ca au fost prea timizi ca sa agate'.

4. Intalnirile si femeile adulte

In timp ce unii inca mai condamna femeile care sunt deschise sa iasa la intalniri, in zilele noastre femeile tind sa se implice mai mult in relatii ocazionale, fara a fi presate de gandul casatoriei si pun mai mult accent pe viata profesionala, fara a fi distrase in vreun fel.

5. Cat de comune sunt aventurile de o seara?

Multi sustin ca aventurile de o seara sunt mult mai comune in zilele noastre decat erau inainte. Baietii din universtitati sustin ca au parte de multe astfel de aventuri, insa un studiu detaliat denota ca un student are in medie intre 5 si 7 astfel de aventuri, in toti cei 4 ani.

6. Relatiile de durata se nasc din intalniri de-o seara

Atat tinerii, cat si oamenii maturi, sustin ca o aventura de o seara se poate transforma intr-o relatie frumoasa, de lunga durata. Aventurile te imping sa devii mai spontan si mai sincer, un lucru important chiar si intr-o relatie de lunga durata.

Text: Alexandra Smigelschi
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle