5 site-uri care te pot ajuta sa inveti o limba straina

Sa inveti orice in ziua de azi a devenit mult mai usor datorita internetului si aplicatiilor pe care le poti folosi oriunde. Nu trebuie sa mai mergi la tot felul de cursuri la distanta, ci poti invata o multime de lucruri stand acasa.

5 site-uri care te pot ajuta sa inveti o limba straina

Aceste aplicatii si site-uri sunt minunate mai ales atunci cand incerci sa inveti o noua limba.
Daca anul acesta ti-ai propus sa inveti si o limba straina, incearca cele 5 site-uri de mai jos:

1. Babbel
babbel.com

Acest site te poate invata doar cateva limbi, insa este foarte bun, doarece explica numeroase lucruri. De exemplu te invata cum sa spui un cuvant in diferite moduri si cum sa il folosesti corect din punct de vedere cultural. Este locul perfect daca vrei sa iti imbogatesti vocabularul. In plus, are mai multe metode de invatare, iar tu o poti alege pe cea potrivita pentru tine.

2. Foreign Services Institute
udemy.com

Acest site ofera o multime de cursuri, printre care si cele de limbi straine. Aici poti invata cum se scrie corect, insa exista si numeroase lectii audio. Daca iei de la inceput o limba, este locul perfect pentru a invata notiunile de baza.

3. Nihongo O Narau
learn-japanese.info

Acest site cu siguranta nu este cel mai usor sau placut de folosit, insa are numeroase resurse daca vrei sa inveti limba japoneza. Aici poti gasi exercitii de vorbire si ascultare, gramatica, vocabular, traduceri si chiar melodii pe care le poti canta pentru a invata mai usor.
Desi este invechit, il poti folosi mai ales daca esti la inceput. Majoritatea sectiunilor sunt gratuite, insa este posibil sa gasesti si lectii pe care trebuie sa le platesti.

4. Deutsch lernen
deutsch-lernen.com

Daca stii deja putina germana, inseamna ca stii ce inseamna deutsch lernen. Daca nu, afla ca acesta este un site pentru invatarea limbii germane pe care il poti folosi gratuit.
Are 10 lectii pentru incepatori, iar daca te simti pregatita exista si 24 de lectii pentru avansati.
Site-ul nu te ajuta sa inveti limba in intregime, dar este folositor daca vrei sa inveti doar baza sau faci deja un curs in alta parte.

5. Crienglish
english.cri.cn

Desi pare ca este facut pentru a te invata engleza, acest site este un curs pentru limba chineza. Poti gasi stiri si informatii despre china, insa exista si tot felul de lectii si metode de invatare.
Site-ul este foarte bun deoarece poti invata atat limba vorbita, cat si cea scrisa.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle