5 semne subtile care arată că ai probleme serioase când vine vorba de încrederea în partener

Gesturile tale pot dezvălui dacă ai cu adevărat încredere în relație și în partenerul tău.

5 semne subtile care arată că ai probleme serioase când vine vorba de încrederea în partener

Să ai o relație nu este deloc ușor. Este nevoie de efort, timp, răbdare, posibilitatea de a face un compromis și înțelegere. Există însă un lucru fără de care nimic nu poate funcționa, încrederea. Dacă aceasta lipsește, relația este compromisă, oricât de mult ți-ai dori să nu fie adevărat.

Indiferent că ești într-o relație de puțin timp sau aveți deja o mulțime de amintiri împreună, este foarte ușor să spui că aveți încredere unul în celălalt. Cu toate acestea, ești sigur că ai încredere completă în partenerul tău sau există o mulțime de aspecte în privința cărora ai îndoieli?

Urmărește lista și verifică dacă ți se potrivesc și ție aceste situații.

1. Simți mereu nevoia să te uiți în telefonul lui

A te uita în telefonul altcuiva este un gest de violare a intimității și nu ar trebui să permiți așa ceva și nici să o faci. Dacă se întâmplă să își lase telefonul lângă tine, iar el să părăsească camera sau pur și simplu să îl uite acasă, iar tu l-ai deschis, atunci încrederea în el nu este atât de puternică pe cât credeai. Mai ales dacă nu ai făcut asta o singură dată. Dacă nu ai descoperit nimic ciudat, dar continui să te gândești să îi verifici conturile, ai o dovadă foarte bună că ceva nu merge perfect în relația voastră.

2. Nu îți place să iasă cu prietenii lui, fără tine

Dacă îl rogi mereu să rămână cu tine sau, mai rău, îi zici că nu ar trebui să iasă fără tine, lucrurile nu sunt foarte bune. Atât tu, cât și el ar trebui să petreceți timp și separat, fiecare cu prietenii lui. Dacă te gândești că nu știi ce face în fiecare moment și ești nesigură, poate ar fi mai bine să te gândești mai bine la statusul acestei relații.

3. Știi totul despre fostele sale iubite

Câte dintre noi nu căutăm fostele iubite ale partenerilor? Deși pare un lucru comun, este, de fapt, dăunător. O discuție despre fostele relații nu este întocmai plăcută, iar dacă tu încerci să afli totul despre femeile din viața lui, imediat cum le afli numele, este un indiciu că ești nesigură, poate atât în privința ta, cât și a relației.

Cel mai bine ar fi să uiți de paginile de Instagram ale fostelor sale iubite și să încerci să nu dezgropi trecutul.

4. Te întrebi mereu dacă face cu adevărat ce ți-a zis

Lucrează până târziu sau de fapt iese cu prietenii? Dacă lucrează, cine rămâne cu el la birou? Acestea sunt doar întrebări la care nu ar trebui să te gândești în mod normal. Dacă ele există este evident că nu ai încredere totală în el sau în relația voastră.

Nu ar trebui să te îndoiești de cuvintele lui și, dacă o faci, trebuie să te gândești dacă există un temei, dacă ai observat schimbări în comportamentul lui sau dacă ai cu adevărat un motiv să o faci (ți-a fost indifidel în trecut).

5. Ești foarte atentă la toată activitatea lui în social media

În ziua de azi, tot ce întâmplă în jurul nostru se regăsește și pe Instagram. Postăm imagini din locurile în care mergem, imagini alături de parteneri, așadar este greu să nu ne influențele fiecare rețea socială. Cu toate acestea, dacă urmărești cui dă like/follow și chiar te deranjează ar fi bine să vorbiți despre asta.

Într-o relație în care nu există încredere, chiar și simplul act de a aprecia o imagine, te poate face să crezi că este vorba despre altceva.

Citește și:
Cum sa va reconstruiti relatia dupa o infidelitate

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle