5 semne ca este vorba intr-adevar de dragoste la prima vedere

Chimia este un element important intr-o relatie. Recunoaste: in momentul in care buzele voastre se unesc, pare ca voi doi va conectati si nu puteti sa va dezlipiti unul de altul.

5 semne ca este vorba intr-adevar de dragoste la prima vedere

Cu toate acestea, care este problema? Conform unui studiu, doar un sfert din aceste relatii supravietuiesc si dupa trei luni. Oamenii de stiinta pot masura acum si cocktailurile de chimicale formate in creier, care controleaza chimia sexuala. Dependenta? Posibil. Zonele creierului care se lumineaza atunci cand cocaina intra in fluxul sanguin sunt aceleasi ca atunci cand sunt eliberate chimicalele dragostei si ale atractiei.

Se plictisesc intr-o relatie partenerii unul de altul? De ce dispare atractia? Poti evita acest lucru? Exista semne ca intre voi este vorba de dragoste adevarata? Exista de fapt dragoste la prima vedere?

Iata 5 semne care pot demonstra ca noul tau iubit poate fi alesul:

1. Se poarta dragut cu personalul de la restaurant

Nu este vorba de maniere, cel putin nu de cele de servire a mesei. Ai grija la felul in care se poarta cu ospatarii, deoarece acest lucru poate spune foarte multe despre caracterul lui. Blandetea si generozitatea sunt trasaturi care, cu greu, pot fi mascate la o persoana.

2. Are o relatie buna cu membrii feminini ai familiei sale

Cum isi trateaza mama? Sora? Fosta? Ai grija la felul in care se poarta cu ele, deoarece comportamentul sau poate spune despre lucrurile pe care le apreciaza in viata. Totodata in felul acesta descoperi cum este posibil sa te trateze si pe tine dupa o perioada mai lunga de timp.

3. Are un hobby productiv sau o cariera

Daca te indragostesti de un barbat care este foarte pasionat si ocupat cu cariera lui, dar totusi isi face timp si pentru tine, este un semn bun. Poti sa ai desigur o relatie si cu un barbat care nu munceste, nimic nu este imposibil. Intrebarea este daca vrei cu adevarat asta. Chimia intre tine si un partener fara venituri poate fi interesanta, dar rar se intampla sa dureze.

4. Nu este genul tau

In foarte multe cazuri in care cuplurile s-au indragostit la prima vedere, cei doi parteneri au declarat ca s-au intalnit intr-un mod suprinzator si au ramas impreuna desi nu se asteptau. Daca esti atrasa de cineva care in mod normal nu ar fi genul tau, fii atenta la evolutia relatiei.

5. Esti atrasa de el si dupa doua-trei luni de relatie

Dupa 2-3 luni de relatie incearca sa faci o analiza a relatiei. Mai exista chimie intre voi? S-a schimbat ceva in relatia voastra? Daca simti ca incet va indepartati, incearca sa descoperi cat de atrasi sunteti unul de altul, la un alt nivel decat cel sexual. Curiozitatea si fascinatia sunt doi indicatori puternici ca relatia voastra functioneaza, chiar si atunci cand atractia dispare.

Text: Georgiana Livadaru

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle