5 metode cool sa iti afli viitorul

Cartile de tarot sint depasite. Frunzele de ceai nu mai sint la moda. Dar asta nu inseamna ca prezicerea viitorului este o afacere moarta. Dimpotriva, traieste bine mersi.

5 metode cool sa iti afli viitorul

Grecii antici erau obsedati de pre­zicerea viitorului si nici astazi, 2500 de ani mai tirziu, nu s-au schimbat prea multe. Dar, in loc sa ne consultam oracolele personale, am ajuns sa ne bizuim pe cartile de tarot, frunzele de ceai si cititul in palma pentru a ghici ce se va intimpla in vietile noastre. Iata cinci metode verificate si de incredere pentru prezicerea viitorului.

1. Biletele de loterie

Pitagora credea ca numerele sint cheia care deschide secretele sufletelor noastre, iar biletele de loterie se bazeaza pe numerologie, o metoda de a-ti afla viitorul apelind la puterea numerelor.

11 numere se inscriu in numerologia traditionala (de la 1 la 9, 11 si 22), fiecare numar avind intelesul sau special. Biletele de loterie functio­neaza pe acelasi principiu dar numerele folosite sint cele de pe un bilet la 6 din 49. Bonusul acestei metode de ghicire este ca s-ar putea sa cistigi bani frumosi, desi folosesti biletul in alte scopuri.

Cum se procedeaza? Cumpara un bilet gata completat la 6 din 49 sau pune vinzatorul sa ti-l completeze. Alegerea numerelor trebuie sa se faca aleator, fara nici un fel de implicare din partea ta. Aduna cifrele primelor trei numere de pe bilet pina cind ajungi la o singura cifra intre 1 si 9 sau numerele 11 sau 22 (acestea sint numerele „mari“ care nu mai pot fi reduse). De exemplu, daca primele tale numere sint 3, 15 si 23, le vei aduna simplu astfel: 3 + 1 + 5 + 2 + 3 = 14. Cum 14 nu este unul din numerele principale, aduna 1 cu 4 si obtii 5. Aceasta cifra iti spune ce-ti rezerva viitorul in prima jumatate a anului viitor. Vezi mai jos.

Apoi aduna ultimele trei numere in aceeasi maniera. Aceasta cifra iti spune ce se va intimpla cu tine in a doua jumatate a anului viitor. Vezi mai jos.

Ce semnifica numerele.

1 = Putere, incredere si noi oportunitati. Este, de asemenea, cifra inovatorului si a pionierului. Lucrurile vor merge bine pentru tine in aceasta perioada – poate vei incepe o noua afacere.

2 = Armonie si cooperare. Vei fi poate chemata de altii sa domolesti citeva situatii tensionate. Daca te-ai despartit de cineva in trecut, aceasta ar putea fi o buna perioada pentru reconciliere.

3 = Experiente emotionale, promovari, noi oportunitati . Fii pregatita pentru o actiune importanta in domeniul relatiei personale – acesta ar putea fi timpul regasirii sau dimpotriva, al despartirii pentru tine.

4 = Eficienta si stabilitate. Aceasta este o perioada benefica deopotriva pentru rela­tia in care esti implicata, dar si pentru munca.

5 = Calatorii, energie, varietate. Acesta va fi un timp extraordinar pentru socializare. Vor fi oportunitati de calatorii, probabil sub forma unor vacante (nu calatorii in interes de serviciu).

6 = Casa si viata de familie. Cei iubiti vor fi foarte importanti pentru tine in acest interval si vor avea prioritate in fata muncii si a obligatiilor sociale.

7 = Meditatie si spiritualitate. Vei fi inclinata spre introspectie. Ai putea avea o re­velatie despre cineva sau despre ceva care se implineste.

8 = Implinire materiala si destin. O ambitie puternica si hotarire se vor manifesta in aceasta perioada si vei munci din greu pentru a reusi.

9 = Viziune si perfectionare. Vei avea multe idei stralucite, deci este timpul sa-ti impresionezi seful, sa-ti aranjezi casa ori sa te implici intr-un proiect de anvergura.

11 = Revelatie, introspectie, optimism. Pen­­tru ca 11 este 1 de doua ori, vei beneficia de puterea dublata a cifrei 1. Este o perioada pozitiva in viata ta – si te vei simti indeajuns de stapina pe tine pentru a face tot ceea ce doresti.

22 = Perfectiune si puterea de a construi (la propriu si la figurat). Este timpul pentru fitness. Este, de asemenea, timpul potrivit pentru a te implica in relatii cu alte persoane si in proiecte care sa-ti puna ideile in practica.

2. Pendulul destinului

Ce este?

Este o metoda de a raspunde la intrebarile care te framinta – si asta include intrebarile despre viitorul tau – prin interpretarea felului in care se misca un pendul. In mod obisnuit, se foloseste un pendul oarecare, dar pentru ca rezultatele sa poata fi personalizate iti recomandam sa apelezi la continutul cutiei tale de bijuterii.

Cum se procedeaza? Mai intii, trebuie sa-ti faci propriul pendul. Alege un lant lung, un colier de exemplu, si atirna de el un inel greu. Un colier fin de la Tiffany, cu incrustatii de diamante, ar fi foarte potrivit, bineinteles. Apoi, va trebui sa „antrenezi“ pendulul tau sa raspunda la intrebari. Pune-i o intrebare la care cunosti deja raspunsul, cum ar fi: „Cerul este albastru?“. Pendulul va raspunde cu o miscare care va insemna da. Apoi pune o intrebare cu raspunsul „nu“, cum ar fi: „Pantofii Manolo Blahnik sint ieftini?“. Pendulul ar trebui sa se legene intr-o directie diferita, insemnind nu.

Pune cel putin 10 intrebari cu raspunsurile „da“ si „nu“, raspunsuri pe care tu il stii deja, pina cind vei avea simtul format pentru doua miscari diferite. Acum poti intreba pendulul ceva la care nu stii raspunsul. Pentru a face asta, trebuie sa te concentrezi asupra intrebarii. Trebuie, de asemenea, sa inveti sa te detasezi de intrebarile cu incarcatura emotionala, fiindca acestea ar putea influenta raspunsul. Pentru a face asta, repeta intruna intrebarea in minte.

Se spune ca aceasta este echivalentul mintal pentru sunetul alb. Adu-ti aminte sa formulezi intrebarea in asa fel incit pendulul sa poata raspunde cu un simplu da sau nu.

Ce spune pendulul? Ei bine, este simplu. Intrebarile trebuie sa le pui doar pendulului tau. Pornind de la premisa ca acesta iti intelege intrebarea, iti va raspunde. Sigur, pare mai mult o copilarie, dar mari companii petroliere sau de exploatare a apei platesc bani grei unor oameni care, prin metode asema­natoare, identifica zacaminte noi de petrol sau surse de apa ori gasesc locurile unde au loc scurgeri din conducte. Insa, daca este vorba de impulsuri micute de energie sau de puterea subconstientului tau, nu vom sti niciodata!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle