5 lucruri care distrug pasiunea intr-o relatie

Fiecare cuplu este supus unor presiuni care pot afecta relatia. Pentru a evita asta, fii atenta la aceste 5 lucruri care distrug pasiunea intr-o relatie.

5 lucruri care distrug pasiunea intr-o relatie

Este usor ca pasiunea sa existe la inceputul fiecarei relatii noi, insa chiar daca nu sunteti genul de cuplu care sa stea impreuna mereu, tot puteti mentine pasiunea in relatia voastra. Pentru a face acest lucru, trebuie sa fii atenta la aceste 5 lucruri care distrug pasiunea intr-o relatie.

Citeste in continuare ce poate distruge un moment pasional intre tine si partenerul tau:

1. Respingerea partenerului

Sa fii respins este in orice moment neplacut, insa daca acest lucru se intampla in pat, poate fi chiar mai greu de uitat pentru partenerul tau. Daca nu ai dispozitia necesara, incearca sa il respingi pe partenerul tau intr-un mod in care sa nu-l ranesti. Ai dreptul sa ii spui nu si nu trebuie sa te fortezi sa faci nimic din ce nu-ti doresti, insa fii atenta la modul in care abordezi aceasta problema cu partenerul tau.

Citeste si:
4 obiceiuri toxice care iti afecteaza relatia cu partenerul

2. Sa fii negativista sau rautacioasa

Sa fii rautacioasa cu partenerul tau sau sa il judeci nu va ajuta deloc relatia voastra, mai ales cand vine vorba de sex. Intimitatea si momentele de tandrete sunt modul in care te expui si devii vulnerabila. Acelasi lucru este valabil si pentru iubitul tau, iar daca acest se va simti bine in pielea lui, atunci viata voastra sexuala va fi una mai buna. Nu il judeca aspru si fa-l sa se simta bine in pielea lui.

3. Mediul in care locuiti

Sa zicem ca ati inceput sa va sarutati si vreti sa mergeti in dormitor, insa, in mod surprinzator, in pat sunt aruncate multime de haine. Deranjant si stanjenitor, nu? Daca vrei sa ai parte de o experienta placuta, ai grija sa mentii o casa armonioasa, imbietoare si curata.

4. Nu faceti nimic pentru a salva pasiunea

Aceasta pasiune despre care toata lumea vorbeste nu apare pur si simplu, mai ales intr-o relatie de lunga durata. Incercati sa va distrati impreuna si nu uitati de preludiu. Acesta este foarte important pentru placerea amandurora.

Citeste si:
Cum sa reaprinzi scanteia in relatia ta

5. Esti prea dura cu tine

Increderea in sine este sexy si daca nu te simti bine in pielea ta, acest lucru se va observa. Uita de complexele tale si incearca te distrezi. Totodata, poti vorbi cu partenerul tau despre aspectele care te deranjeaza la tine, iar acest lucru va poate apropia, stabilindu-se o legatura mai puternica. Daca esti alaturi de persoana potrivita, aceasta te va iubi asa cum esti.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle