5 greșeli pe care le faci atunci când ai o relație cu un bărbat divorțat

În cazul în care ai o relație cu un bărbat proaspăt divorțat, iată care sunt greșelile pe care nu ar mai trebui să le faci pentru ca relația voastră să funcționeze.

5 greșeli pe care le faci atunci când ai o relație cu un bărbat divorțat

Nu este deloc ușor să ai o relație cu un bărbat divorțat deoarece acesta vine cu un bagaj emoțional destul de complicat, pe care ar trebui să îl gestionezi. 

Chiar dacă sunteți la început, abia vă cunoașteți și aveți o chimie incredibilă, pe termen lung pot apărea anumite probleme între voi din cauza faptului că el poate încă mai are sentimente pentru fosta soție, încă mai au lucruri de rezolvat sau se simte rănit. Important este să fii atentă la aceste 5 greșeli și să eviți pe cât posibil să le faci:

1. Nu îl întrebi dacă își dorește un copil

A face un copil este o alegere și fiecare ar trebui să înțeleagă acest lucru atunci când se implică într-o relație. E esențial ca, înainte să fii cu un bărbat care a trecut printr-un divorț, să aveți și discuția legată de un copil deoarece amândoi puteți avea viziuni diferite asupra acestui subiect. În plus, dacă el mai are un copil din căsnicia anterioară, cu atât mai mult e necesar să vorbiți despre asta. Nu încerca să pui presiuni pe el, ci doar să te asiguri că amândoi vă doriți aceleași lucruri.

2. Sunteți împreună, dar el încă mai vorbește cu fosta soție

Când ai o relație cu un bărbat divorțat, trebuie să te asiguri că el a reușit să treacă peste despărțire și că nu se simte rănit. Îți poți da seama că încă mai vorbește cu fosta soție dacă el o aduce mereu în discuție sau chiar te compară cu ea. Acest lucru poate duce la tensiuni și discuții în contradictoriu între voi. Pentru a evita o astfel de situație, vorbește cu el deschis și află dacă mai are sentimente pentru fosta soție sau nu.

3. V-ați mutat împreună prea repede

Chiar dacă poate fi alegerea perfectă să te muți cu partenerul, pe parcurs îți poți da seama că lucrurile nu stau chiar așa. Ar trebui să îți pui un semn de întrebare în momentul în care el îți propune acest lucru chiar din prima lună de când sunteți împreună. Nu doar că relația dintre voi se poate consuma extrem de repede, însă nu parcurgeți anumite etape definitorii pentru o legătură puternică între doi parteneri. Încearcă atât tu, cât și el să nu vă grăbiți, pentru ca în final să nu fiți dezamăgiți.

4. Aveți o situație financiară diferită

Într-o relație, situația financiară este un subiect care generează discuții în cele mai multe dintre cazuri. Dacă el are un copil din fosta relație, acest lucru înseamnă că se asigură că nu îi lipsește absolut nimic și că poate nu o să călătoriți în fiecare weekend așa cum ți-ai dori. În timp, acest lucru poate duce la frustrări și e mai bine ca de la început să discutați aceste aspecte.

5. Nu petreceți atât de mult timp împreună

E esențial să petreci cât mai mult timp cu partenerul tău pentru a reuși să aveți o conexiune puternică. Și nu doar să vă vedeți în fiecare zi, ci mai degrabă că vă implicați fiecare în viața celuilalt și reușiți să fiți alături în momentele grele. E normal ca fiecare să aibă alte priorități, însă pentru amândoi relația voastră ar trebui să fie printre ele.

Citește și:
5 motive pentru care bărbații aleg să se îndepărteze de partenerele lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle