4 semne ca iubitul tau este pregatit pentru casatorie

Cand un cuplu atinge un anumit punct din relatie, casatoria pare un eveniment aproape inevitabil. Dar cum stii daca si iubitul tau isi doreste si el asta?

4 semne ca iubitul tau este pregatit pentru casatorie

Mai jos ai 4 semne la care trebuie sa fii atenta daca vrei sa iti dai seama cat de pregatit este iubitul tau sa devina sot.

Vrea sa iti cunoasca parintii si apropiatii

Un tip care este pregatit pentru ceva atat de serios precum casatoria va fi deschis si interesat sa iti cunoasca parintii si apropiatii, fapt ce arata ca familia este un lucru important pentru el. Daca el pare insa prea ocupat sa iti cunoasca prietenii si nici nu te invita sa petreci timp cu ai lui, este un semnal de alarma. Un barbat care vede un viitor cu tine va incerca sa te integreze in toate partile vietii lui.

Te include in planurile lui

Un barbat care este pregatit pentru casatorie iti va face loc in planurile lui de viitor. Acesta nu se va juca cu tine si nu te va face sa iti pierzi timpul cu el pentru ca stie ceea ce vrea. Daca, din contra, iubitul tau evita sa discute despre casatorie si ezita sa isi faca planuri impreuna cu tine, inseamna ca nu este sigur nici de relatia voastra.

Orice moment petrecut impreuna este special

Un barbat care este pregatit pentru casatorie se va bucura de o seara cu tine, chiar daca nu aveti nimic special in plan, fapt ce arata ca esti o prioritate pentru el si ca pune pret pe timpul petrecut impreuna mai mult decat pe o seara cu prietenii sai. Daca, pe de alta parte, iubitul tau evita sa isi arate afectiunea in public sau face in asa fel incat sa nu para ca sunteti impreuna, acesta nu este pregatit pentru ceva serios. Un barbat care este mandru ca te are se va asigura ca intreaga lume sa stie asta.

Nu te dezamageste

Daca exista o neconcordanta intre ceea ce iti spune si modul in care se comporta, barbatul de langa tine nu este gata sa devina sot. Oricine poate gresi, insa un barbat pregatit sa se casatoreasca va avea grija sa isi tina promisiunile si sa nu te dezamageasca. Daca, dimpotriva, el nu este gata sa faca acest pas, te va face sa nu ai incredere in el si sa te intrebi mereu daca ii pasa de tine.

Foto: Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din lifestyle