4 semnale de alarma intr-o relatie

Exista anumite lucruri care, daca se intampla constant, ar trebui sa te ingrijoreze. Iata 4 semnale de alarma intr-o relatie.

semnale de alarma intr-o relatie

Poate ai observat, in ultimul timp, o serie de lucruri ciudate care se intampla in relatia ta. Daca nu mai simti aceeasi atractie pentru partenerul tau, sau daca face unele lucruri care par inexplicabile, atunci relatia voastra nu mai functioneaza. Iata 4 semnale de alarma intr-o relatie, care ar trebui sa te faca sa o regandesti.

1. Nu iti face deloc complimente

Cred ca fiecare dintre noi se simte bine atunci cand primeste complimente, mai ales de catre persoana la care tine, pentru ca este foarte placut sa te simti dorita si atractiva. Daca partenerul tau pur si simplu nu simte nevoia sa iti faca complimente, poate ar trebui sa regandesti termenii relatiei, pentru ca este clar ca aceasta persoana nu face deloc eforturi pentru relatia voastra si nu isi doreste neaparat sa te faca fericita.

2. Tii mai mult la el decat el la tine

Daca sunteti la inceputul relatiei, este foarte usor sa te lasi dusa de val si sa ajungi sa tii foarte mult la persoana de langa tine. Daca, insa, el nu este pe aceeasi lungime de unda cu tine, lucrurile se complica. Desi oamenii ajung sa iubeasca persoana cu care sunt intr-o relatie in ritmul lor propriu, nu este placut sa simti ca tu esti cea care tine mai mult la el.

3. Nu te simti in siguranta cu el

Unul dintre cele mai placute sentimente este acela de siguranta si este un lucru obligatoriu pe care ar trebui sa il simti atunci cand esti cu partenerul tau. Cu toate acestea, daca sentimentul acesta nu exista dupa o perioada buna in care ati fost impreuna, poate ar trebui sa regandesti relatia. Da-ti seama care este motivul care te face sa nu te simti in siguranta cu el si vezi care iti sunt optiunile.

Citeste si:
Prima intalnire: 5 semne de alarma care iti pot da de gandit

4. Nu iti ofera atentie deloc

Atentia este un alt lucru foarte important intr-o relatie. Nivelul de atentie pe care i-l acordam partenerului arata cat de implicati suntem in acea relatie. Nimeni nu spune ca ar trebui sa vorbiti 24/7 sau sa mergeti peste tot impreuna, dar daca partenerul tau iti raspunde odata la 5 ore la mesaje sau pur si simplu nu se arata interesant de vreun aspect al vietii tale, ceva este in neregula.

Citeste si:
17 semnale de alarma: nu te intalni cu un astfel de barbat

Foto: Imaxtree

Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din lifestyle