4 lucruri pe care nu ar trebui sa le tolerezi intr-o relatie

Este absolut normal sa faci compromisuri intr-o relatie, dar exista o linie foarte subtire intre acestea si anumite aspecte care ar trebui sa te alarmeze. Iata cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le tolerezi.

4 lucruri pe care nu ar trebui sa le tolerezi intr-o relatie

Exista cateva semnale de alarma in relatia dintre doua persoane, care sunt, de obicei, destul de greu de observat, pana cand este prea tarziu. Este important pentru un cuplu sa comunice atat despre lucrurile pozitive, cat si despre cele negative.

1. Este o persoana negativa intotdeauna

Daca persoana cu care planuiesti sa iti petreci restul vietii se intampla sa fie intotdeauna negativa, acesta este un semnal de alarma ca ceva nu este in regula in relatia voastra. Daca partenerul tau nu are nimic mai bun de facut decat sa se planga constant de toate lucrurile pe care le faci gresit, ar trebui sa il confrunti sau sa pui punct relatiei. Nimeni nu are nevoie de negativitate constanta in preajma, 24/7. Daca chiar nu gasiti impreuna nici o solutie pentru perspectiva negativa a partenerului, poate ar trebui sa reconsideri relatia.

2. Este o persoana indisponibila din punct de vedere emotional

Daca persoana nu care esti are tendinta de a fi timida, nesigura sau nu vrea sa isi exprime emotiile in fata ta, aceasta s-ar putea sa nu fie disponibila din punct de vedere emotional, in acest moment al vietii. Oamenii care se comporta asa au, de obicei, ceva care ii opreste sa isi exprime personalitatea, ascuns mult mai profund. Pana cand nu isi vor da ei singuri seama de lucrul care ii blocheaza, nu vor putea sa se dezvolte din punct de vedere emotional. Este important ca ei sa realizeze acest lucru, atunci cand sunt pregatiti.

3. Te pune intotdeauna pe locul al doilea

Daca partenerul tau are tendinta de a pune orice altceva inaintea nevoilor tale, acesta este un alt semnal de alarma pe care ar trebui sa il iei in considerare. In momentul in care simti cu adevarat ca persoana pe care o iubesti nu te pune pe tine pe primul loc (in mod constant si in general), atunci comunicati in incercati sa rezolvati problema. Da, viata in general poate sa fie foarte solicitanta, cu oricine. Cu toate acestea, cel pe care il iubesti ar trebui sa fie (aproape intotdeauna) pe primul loc.

4. Este o persoana care vrea intotdeauna sa detina controlul

Daca persoana cu care esti se poarta cu tine ca si cum ti-ar fi sefa, are toane si vrea sa detina controlul oricum, oricand, trebuie sa iti gasesti curajul pentru a schimba aceasta situatie. Daca nu iti place sa ti se dea ordine, sa nu faci intotdeauna ceea ce iti doresti, sa te schimbi dupa cum iti spune partenerul, atunci ar trebui sa te gandesti sa te desparti de aceasta persoana. Cineva care are nevoia in mod constant sa ii controleze pe altii are probleme cu schimbarile in general.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle