3 piese nelipsite din garderobă pentru un city break perfect

3 piese nelipsite din garderobă pentru un city break perfect

Încă puţin şi pleci în vacanţă? Ştii foarte bine că farmecul unei excursii ţine mult şi de modul în care îţi pregăteşti garderoba. Totul trebuie pus la punct până la cel mai mic detaliu, pentru pentru că nimic nu se compară cu o ţinută impecabilă, purtată cu graţie într-o metropolă europeană. Mai ales atunci când toţi cei de acasă vor să ştie cum te distrezi, iar pozele vor fi o parte vie a acestei experienţe. De aceea, profită de ocazie şi fă ultimele cumpărături înainte de plecare. Noi îţi dăm o mână de ajutor cu câteva idei:

1. Cămăşile sunt cea mai bună alegere pentru zi

Dacă ai plănuit un traseu elaborat, cu plimbări prin mai toate colţurile importante ale oraşului, e bine să te bucuri de o ţinută lejeră. O cămaşă este răspunsul perfect pentru această situaţie. Cele mai frumoase cămăşi îmbină cu stil confortul materialelor cu eleganţa unui imprimeu deosebit. De aceea, alege doar materiale ce îţi oferă libertatea de care ai nevoie, într-o zi plină. Este foarte uşor să accesorizezi o cămaşă, de aceea această alegere nu îţi va da mari bătăi de cap.

2. Alege doar bijuterii discrete şi elegante

Cu cât o bijuterie este mai fină, cu atât mai bine. De aceea, îţi recomandăm să alegi întotdeauna bijuterii elegante, ce exprimă discret ideea de bun gust şi rafinament. Încearcă pe cât posibil să nu faci exces de bijuterii, ci limitează-te la cât mai puţine, însă alese cu grijă. Ştii foarte bine că ce e mult, de obicei strică, aşadar evită compromiterea ţinutei prin sufocarea acesteia cu bijuterii. Dacă nu ai idei, poţi căuta sfaturi şi păreri pe net, pentru că este cea mai bună sursă de inspiraţie pentru alegerea unei tinute perfecte.

3. Ochelarii de soare completează cu succes ţinuta

Nu poţi pleca într-un city break fără o pereche de ochelari la tine. De fapt, niciodată nu sunt prea puţine perechi de ochelari în bagaj. Acest accesoriu nu numai că oferă acel ceva' ţinutei tale, dar te şi protejează împotriva radiaţiilor UV. Îi porti purta cu uşurinţă pe cap, atunci când soarele intră în nori, sau îi poţi ţine în suportul lor sau în poşetă. Ochelarii trebuie să fie întotdeuna în ton cu restul ţinutei tale, pentru ca efectul să fie unul de senzaţie. Este foarte important să alegi ochelarii de soare ideali pentru tine, de aceea ţine cont, atunci când cumperi o pereche nouă, de forma feţei tale, de tipul lentilelor şi de modul în care îi poţi integra în ţinuta aleasă.

Iată aşadar câteva idei despre cum îţi poţi împrospăta garderoba înainte de un city break. Dacă ochelarii de soare şi bjuteriile completează cu succes ţinutele de zi pe care le alegi, cămăşile confortabile îţi oferă libertatea de care ai nevoie, într-o zi agitată prin oras. Ţine minte că este foarte important să te simţi bine cu ţinuta pe care o alegi. Orice ar fi, îndreptă-te cât mai mult către zona casual, pentru că un city break este întodeuna o experienţă inedită, traită la intensitate maximă, preţ de doar câteva zile.

Sursa foto: pixabay.com

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle