3 motive pentru care este ok sa fii singura

Timpul pe care il ai doar pentru tine este unul foarte special. Nu te gandi ca este gresit sa nu ai un partener. Iata 3 motive, dintr-o lista lunga, care sa iti demonstreze ca e in regula sa fii singura.

3 motive pentru care este ok sa fii singura

O gramada de oameni privesc perioada in care nu au un partener ca pe un fel de „pauza' sau ca pe un timp mort, al carui scop este sa ii pregateasca sa se intoarca cat mai repede intr-o relatie. In loc sa faci asta, ca si cum ar fi gresit sa fii singura, de ce sa nu te bucuri de timpul acesta? Oamenii carora le place sa se planga despre cat de singuri si tristi se simt isi concentreaza energia in sensul gresit. Femeile de succes, atunci cand sunt singure, se bucura de aceasta perioada si de timpul petrecut cu ele insele, pentru ca inteleg exact despre ce este vorba: dezvoltare personala.

Iata 3 motive pentru care merita sa gandesti asa:

1. Nu te vei grabi sa intri intr-o noua relatie din disperare

Atunci cand inveti cu adevarat sa te bucuri de timpul petrecut singura, vei dori sa intri intr-o relatie doar atunci cand stii sigur ca merita. Acest lucru inseamna ca vei ajunge sa cunosti cu adevarat cealalta persoana inainte sa iti asumi un angajament si ca vei sti mai bine cum ii sa comunici potentialului partener ceea ce iti doresti si nevoile pe care le ai.

2. Iti vei cunoaste valoarea si vei deveni mai increzatoare

Nu ar trebui sa ai nevoie ca cineva de care esti interesata sa te observe ca sa ajungi sa te simti bine cu tine. Cand inveti cum sa te iubesti pe tine insati, lucrul acesta se vede si din exterior. Iti vei da seama foarte repede ca o validare a oricui altcuiva nu este cu adevarat necesara.

3. Vei fi o persoana pe care ceilalti de-abia vor astepta sa o cunoasca

Viata este, in mare parte, despre experientele pe care le traiesti. Daca esti singura, ai cu adevarat libertatea de a cauta sa iti realizezi orice vis iti imaginezi. Asa ca experienta ta de viata ar putea deveni mult mai bogata, iar povestile pe care sa le spui prietenilor – cele mai interesante!

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle