3 lectii pe care femeile puternice trebuie sa le invete

Daca esti o femeie puternica, cu o cariera de succes, asta nu inseamna ca viata ta personala trebuie sa aiba de suferit. In acelasi timp, nu trebuie sa iti sacrifici pentru a gasi o relatie.

3 lectii pe care femeile puternice trebuie sa le invete

Daca ai decis sa te concentrezi pe cariera in defavoarea vietii sentimentale, exista cateva lectii pe care ar trebui sa le inveti. Cel mai important este ca una nu o exclude pe cealalta. Femeile puternice uita, deseori, ca daca sunt vulnerabile in fata unui barbat, asta nu le face sa fie slabe. Intr-o relatie sanatoasa, ambii parteneri ar trebui sa fie puternici, dar si vulnerabili, si sa accepte si sa primeasca ajutor.

Iata 3 dintre cele mai importante lectii pe care femeile puternice si independente ar trebui sa le invete:

1. Vulnerabilitatea NU te face sa fii slaba.

O greseala comuna pe care o fac femeile puternice este sa creada ca emotiile sau sentimentele le fac sa fie persoane slabe. Din contra, sa iti dai voie tie sa simti acele emotii este cel mai mare risc pe care ti-l poti asuma. O persoana slaba nu ar face asta niciodata. Simte-te libera sa iti exprimi si sa iti comunici sentimentele in mod autentic, fara sa te invinovatesti. A fi vunerabila inseamna ca esti deschisa si sincera cu tine, iar fara vulnerabilitate, nu ar exista iubire.

2. Sa iti dai voie sa primesti nu te face sa fii dependenta.

Mentalitatea de tipul „Pot sa fac totul singura' nu ii da voie partenerului tau sa iti ofere atat de mult pe cat ar vrea. Barbatii isi manifesta iubirea oferind ajutor sau orice ai nevoie, iar daca nu iti dai voie sa primesti, vor inceta sa mai incerce, iar legatura voastra poate avea de suferit. Faptul ca stii ca el vrea sa isi asume reponsabilitatea pentru tine nu inseamna ca tu, la randul tau, nu esti responsabila, iar daca accepti iubirea in viata ta nu te face sa fii mai putin tu insati.

3. Daca nu mai tii cont de lista ta cu asteptarile de la „barbatul ideal' nu inseamna ca iti cobori standardele.

Cele mai importante caracteristici ale unui barbat nu sunt, cu siguranta, inaltimea sau salariul, asa ca daca nu mai tii cont de acea „lista de asteptari' inseamna, pur si simplu, ca pui mai mult pret pe caracter decat pe aspectele superficiale. Inceteaza in a mai intra in relatii cu o lista lunga de cerinte si, in schimb, cauta un partener care iti impartaseasca valorile si viziunea asupra vietii.

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle