16 lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine (dar pe care și bărbații le găsesc irezistibile)

Te întrebi, așadar, ce calități caută un bărbat la o posibilă parteneră? Bărbaților le plac femeile încrezătoare, fericite și optimiste, pe deplin mulțumite de viața lor. Dacă speri să găsești un bărbat care să umple golul din viața ta, trebuie să știi asta: nimic nu sperie mai tare un bărbat decât să știe că vrei să reprezinte totul pentru tine. Pentru bărbați, asta este o perspectivă terifiantă. Bărbații nu-și doresc să fie unicii responsabili pentru fericirea unei femei. E o presiune mult prea mare pentru ei. Așadar, cum faci și, mai ales, ce faci ca să te transformi într-o femeie care emană încredere și poftă de viață? Deși sună extrem de banal, atunci când te iubești pe tine și când îți iubești viața, așa cum este ea acum, practic devii irezistibilă pentru bărbații care ajung să te cunoască. Atunci când ai încredere în tine, ești mai activă și mai implicată social, iar asta te face mai atragătoare și funcționează ca un magnet energetic pentru bărbați.

Așa că încearcă aceste 17 lucruri care îți vor spori încrederea în tine, te vor face foarte atrăgătoare și care vor aduce în jurul tău numai bărbați interesanți:

1. Lucrează la încrederea în propria persoană

Săptămânal, alege una dintre trăsăturile tale fizice de care ești încântată și fă un exercițiu de admirație. Poate ți se pare un demers narcisist (și chiar este!), dar uneori este nevoie de o doză de narcisism în viața noastră. Uită-te în oglindă și admiră-ți ochii luminoși, picioarele zvelte, brațele grațioase. Peste șapte zile alege o altă trăsătură fizică și concentrează-ți admirația asupra ei. Crede-mă, te vei simți din ce în ce mai încrezătoare! Și mai sexy!

2. Fă o listă cu realizările tale!

Probabil că ai realizat multe lucruri în viață, dar cei mai mulți dintre noi au tendința de a se concentra pe lucrurile pe care nu au reușit să le facă (deocamdată). Ca să te simți mândră de realizările tale, fă o listă cu cele mai semnificative dintre ele și păstreaz-o pe noptieră. Înainte de a adormi, parcurge-o și dă-ți voie să fii mândră pentru ceea ce ai reușit până acum.

3. Învață să fii mai indulgentă cu tine însăți!

De obicei, avem tendința de a fi mai critici cu noi înșine decât suntem cu ceilalți. Ca să schimbi asta și ca să te simți bine în legătură cu ceea ce ești, învață să vorbești cu tine cu mai multă indulgență. Observă momentele în care ești prea critică și încearcă să le rărești cât poți de mult. Apoi gândește-te la niște cuvinte frumoase pe care să ți le spui din când în când. Să zicem că nu reușești să faci ceva din ceea ce ți-ai propus într-o zi. Nu te înfuria pe tine! Fii mai puțin critică și amintește-ți că poți face acel lucru și mâine! Cu cât te vei trata cu mai multă bunăvoință tu însăți, cu atât mai binevoitori vor fi și cei de lângă tine!

4. (Pre)ocupă-te puțin de felul în care arăți!

Poate că a trecut ceva timp de când ai fost ultima oară la coafor sau de când ți-ai cumpărat o trusă nouă de farduri. Dacă așa stau lucrurile, e timpul să faci o schimbare! Încearcă o culoare nouă pentru păr sau alege o nuanță electrizantă de ruj! Este foarte învigorant să-ți împrosăpătezi din când în când stilul! Iar asta te va face să arăți și să te simți mai tânără.

5. Răsfață-te!

Și tu meriți un pic de răsfăț din când în când! Fie că te decizi să faci un tratament facial, un masaj, să petreci o zi întreagă la spa sau să faci o baie cu spumă la tine acasă, e important să ai grijă de tine! Dacă vrei să ai parte de răsfăț, începe prin a ți-l oferi chiar tu!

6. Zâmbește mai mult!

Există multe studii care au demonstrat că, cu cât o persoană zâmbește mai mult cu atât este mai fericită, chiar dacă face un efort conștient pentru asta. Poți să faci ziua cuiva mai frumoasă dacă îi vei adresa un zâmbet larg și dacă vei stabili un contact vizual de două-trei secunde cu acea persoană!

7. Fii creativă!

Atunci când pictezi, asculți muzică, tricotezi, scrii, îți activezi partea dreaptă a creierului. Dacă te cufunzi într-un proiect creativ, ajungi într-o zonă în care blochezi influențele negative din mediul înconjurător și te concentrezi exclusiv pe exprimarea artistică. Multe persoane consideră proiectele artistice nu doar un mijloc de relaxare, ci și un mod de a-și spori încrederea în forțele proprii.

8. Arată-le apreciere celor din viața ta!

Puțini oameni se bucură de aprecierea pe care o merită cu adevărat, fie că ei sunt prietenii, colegii sau apropiații noștri. Atunci când le vei acorda timp și le vei arăta cât de mult înseamnă pentru tine, vei crea o atomsferă de bunăvoință și de karma pozitivă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro

Page: 1 2

Mai multe articole