16 lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine (dar pe care și bărbații le găsesc irezistibile)

Ce-și doresc bărbații să descopere la o femeie? Crede-mă, ceea ce le cucerește inima e mai mult decât felul în care arată (și chiar și decât mintea ei sclipitoare).

16 lucruri pe care trebuie să le faci pentru tine (dar pe care și bărbații le găsesc irezistibile)

9. Înnoiește-ți garderoba!

Achiziționează-ți câteva piese în fiecare sezon, ca să ții pasul cu tendințele generale! Departe de mine gândul de a-ți sugera să devii o sclavă a trend-urilor! Așa că nu investi în piese care sunt foarte dorite (sau chiar vânate) de fashioniste, ci în acele haine care se potrivesc cu stilul tău, cu forma corpului, cu nuanța tenului. Și nu uita să ai în garderobă câteva ținute pentru cină sau pentru o ieșire în club! Pentru că nu se știe niciodată…

10. Învață ceva nou!

Atunci când te implici în ceva nou și înveți ceva inedit, asta te va face mai interesantă (și în ochii tăi, dar și în ochii celorlalți!). Găsește un subiect care te pasionează și investighează mai mult pe marginea lui. Atunci când vei începe să vorbești despre noile tale descoperiri, vei anima orice conversație, iar personalitatea ta va ieși în evidență!

11. Fă (mai multă) mișcare!

Atunci când faci exerciții fizice și-ți pui sângele în mișcare, practic se pune în fucțiune acel mecanism natural prin care este trimis mai mult oxigen către celule și către creier. Iar ăsta este un lucru bun nu numai pentru corp, minte și suflet, ci și pentru eliberarea endorfinelor în organism. Nu există nici un dubiu în această privință: cu cât faci mai multă mișcare cu atât te vei simți mai bine în legătură cu propria persoană!

12. Arată-ți recunoștința pentru tot ceea ce este bun în viața ta!

Obișnuim să ne concentrăm pe ceea ce nu avem și pe ceea ce nu merge bine în viața noastră. Dar te vei simți mai fericită și mai atrăgătoare dacă vei fi recunoscătoare pentru tot ceea ce merge bine. Se pare că această atitudine pozitivă funcționează precum un magnet.

13. Încearcă o activitate nouă!

Poate că a sosit momentul să încerci ceva nou! Ce-ar fi să începi să joci tenis, să schiezi sau să joci poker ori bridge? Sau ai putea să mergi la cățărări, să-ți cumperi o bicicletă nouă (și să explorezi orașul cu ea), să începi să mergi la sală (dacă nu faci asta deja), sau să iei lecții de tango sau salsa. Există nenumărate activități pe care le-ai putea încerca (și care merită luate în considerare), așa că tot ceea ce ai de făcut este să alegi una dintre ele.

14. Fii mai prietenoasă!

Salută-ți colegii din compania în care lucrezi, chiar dacă sunteți în echipe sau departamente diferite, fie că vă întâlniți în lift sau la cantină.
Învinge-ți timiditatea și teama de ridicol și începe tu o conversație. Atunci când ești prietenoasă, există șanse mai mari să întâlnești un tip interesant! Am prietene care și-au întâlnit actualii iubiți atunci când ieșiseră să plimbe câinele în parc sau când erau la cumpărături în supermarket. Nu o să știi niciodată dacă funcționează sau nu până nu încerci chiar tu!

15. Începe un proiect nou!

Ai proiecte pe care le-ai tot amânat? Să știi că cea mai eficientă metodă pentru a te simți bine în pielea ta este să tai ceva de pe o listă! Fă curat în spațiile de depozitare, înscrie-te ca voluntară într-o organizație, donează hainele cu care nu te-ai mai îmbrăcat de peste un an! Zugrăvește-ți dormitorul sau redecorează-l în totalitate! Bucură-te de fiecare pas al procesului și, mai ales, de produsul final! Satisfacție garantată!

16. Caută binele din ceilalți!

Atunci când vezi un bărbat pe stradă, întreabă-te: „Oare de ce îl iubește soția / prietena lui?'. E un exercițiu care te ajută din mai multe motive. În primul rând, vei începe să fii mai atentă la bărbații din jurul tău. Și, în al doilea rând, te vei gândi la potențialele lor trăsături pozitive (și poate vei fi mai puțin tentată șă-i critici). Atunci când ești mai puțin critică și mai lipsită de prejudecăți, ești deschisă către noi oportunități. Și știi cum se spune: „Love is in the air!'

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din lifestyle