14 moduri in care iti spune ca te iubeste fara sa vorbeasca

Iubitul tau pastreaza linistea in ceea ce priveste magica expresie „Te iubesc”? Uneori poate fi greu. Nu oricine este evident in privinta sentimentelor si multi barbati au dificultati in a-si exprima iubirea.

14 moduri in care iti spune ca te iubeste fara sa vorbeasca

Noi iti prezentam 14 moduri subtile in care iubitul tau iti arata afectiunea:

1. Prietenii lui te iubesc. Daca prietenii lui se bucura de compania ta si te accepta in jurul lor, este probabil din cauza ca stiu cat de fericit il faci pe prietenul lor.

2. Distanta personala. Atunci cand discutati el sta destul de aproape de tine? Inseamna ca se simte bine in compania ta.

3. Sarutul lung si pasional. Atunci cand el este cel care doreste cat mai des sa experimenteze acest sarut cu tine, inseamna ca este mai mult decat incantat sa fie in preajma ta.

4. Iti cauta privirea. Atunci cand sunteti intr-un loc aglomerat, de exemplu un bar, el iti cauta privirea doar pentru a-ti zambi.

5. Zambetul de dupa sarut. Daca dupa ce va sarutati, il surprinzi zambind, atunci fii sigura ca esti o persoana importanta in viata lui.

6. Te asculta. Ori de cate ori discutati, el este atent la tot ceea ce ii spui? Acesta e felul lui de a-ti arata ca vorbele tale sunt importante pentru el.

7. Postura. Cand vrei sa impresionezi sau sa atragi pe cineva, faci in asa fel incat postura ta sa fie cat mai dreapta.

8. Strangerea de mana. De fiecare data cand va tineti de mana, el profita de asta ca sa te stranga. Acesta este felul lui tacut de a-ti spune ca te iubeste.

9. Isi mangaie parul. Oamenii tind sa isi mangaie parul atunci cand sunt nervosi. Daca el face asta atunci cand esti in preajma lui, inseamna ca vrea sa-ti marturiseasca ceva, dar nu-si gaseste cuvintele.

10. Gesturi curajoase. Urasti sa speli vasele? Daca el se ofera sa faca asta pentru tine, inseamna ca esti importanta in viata lui.

11. Cadouri insemnate. Nu ne referim aici la valoarea financiara, ci la cat efort depune el pentru acest cadou.

12. Rade frecvent. Rade la glumele tale si crede ca esti amuzanta? Oricat de ciudat ar parea, cu cat face mai mult asta, cu atat mai tare creste gradul de seriozitate al relatiei voastre.

13. Te suna sau iti da sms fara motiv. Este un semn ca se gandeste la tine in timpul zilei. Nu toata lumea face asta cand iubeste, asa ca nu o lua personal.

14. Atentie la detalii. Iti deschide usa? Te ajuta sa-ti pui paltonul? Sunt gesturi mici, dar care fac diferenta.

Foto: Passionate love in the park under a tree from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle