11 moduri prin care iti sabotezi viata sentimentala

Toti am trecut prin asta: cateva luni de relatie urmate de o noua despartire. Poate nu va potriveati sau poate iti sabotezi viata sentimentala si relatia nu a avut nicio sansa de la bun inceput.

11 moduri prin care iti sabotezi viata sentimentala

7. Refuzi sa-i cunosti parintii.

Nu te intelegi bine cu parintii si nu iti plac astfel de intalniri, asa ca de ce sa te complici, corect? Gresit! Faptul ca partenerul tau vrea sa te prezinte parintilor e un semn ca relatia devine serioasa. Refuzul tau ar putea fi o lovitura serioasa. Ia-ti inima in dinti si programeaza intalnirea.

8. Nu ai incredere in el cand este in preajma altor fete.

Paranoia nu te ajuta cu nimic intr-o astfel de situatie. Probabil a avut prietene si inainte de a fi cu tine. Acorda-i putina incredere.

9. Esti inca atasata de fostul tau prieten.

Sa compari o relatie actuala cu ceva din trecut sau sa te vezi cu un fost prieten care nu are un impact pozitiv in viata ta e calea perfecta spre o viata petrecuta singura.

10. Accepti comportamentul deranjant.

Se intampla vreodata sa inchizi ochii si sa ignori ceva ce te deranjeaza numai pentru a nu fi singura? Sa suporti o persoana a carei comportament te deranjeaza nu e reteta fericirii.

11. Esti mereu preocupata de telefon.

Raspunsul la mesaje in timpul cinei, verificarea constanta a Instagramului si raspunsul imediat la email-uri pot distrage partenerii de la relatia lor.

Psihologii afirma ca din ce in ce mai multi oameni simt ca trebuie sa concureze cu telefoanele partenerilor lor pentru atentia acestora. Telefonul tau e o a treia roata la bicicleta in timpul unei intalniri, asa ca mai bine ai face abstractie de el in tot acest timp.

Text: Oana Iosif
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle