10 semne subtile ca prima intalnire nu merge bine

Prima intalnire este foarte importanta deoarece, de cele mai multe ori, ea hotaraste soarta unei relatii. Nu trebuie sa te stresezi foarte tare si este preferabil sa lasi lucrurile sa mearga de la sine! Insa stiu din proprie experienta ca acest sfat este usor de zis si greu de facut.

10 semne subtile ca prima intalnire nu merge bine

In loc sa stai si sa te gandesti la ce trebuie sa faci pentru a-l impresiona, mai bine te-ai concentra pe limbajul trupului celuilalt. Este o cale sigura de a descoperi daca are un potential de a deveni cineva semnificativ in viata ta. Din fericire, limbajul corpului nu minte niciodata, asa ca te poti baza pe el oricand.
Insa cum iti dai seama daca cealalta persoana nu se simte confortabil in prezenta ta inca de la prima intalnire? Iata zece semne subtile care iti indica faptul ca lucrurile nu se desfasoara in favoarea ta.

1. Vorbeste incontinuu despre fosta

Acesta este un semn evident ca persoana cu care ai iesit nu a trecut peste fosta prietena si este inca marcata de despartirea de aceasta. In niciun caz nu vrei sa traiesti in umbra altcuiva, asa ca este mai bine pentru sentimentele tale sa nu te atasezi de cineva care inca se gandeste la trecut.

2. Se comporta urat cu chelnerul

Este foarte adevarat ca poti citi rapid o persoana dupa modul in care trateaza ospatarul. Cineva care se poarta frumos cu tine, dar il trateaza cu superioritate pe chelner, nu este o persoana buna. Avand in vedere ca este la intalnire cu tine, este clar ca are un interes fata de tine si de aceea se poarta frumos. Fii atenta la modul in care persoana cu care ai iesit se comporta cu ospatarul si descopera-i personalitatea in cateva secunde!

3. Intalnirea se termina repede

Cand te simti bine cu o persoana, iti petreci ore intregi in compania acesteia. Discutati ore intregi, radeti, nu simtiti trecerea timpului pentru ca, pur si simplu, nimic nu mai conteaza pentru voi in afara celuilalt.
Insa, daca partenerul tau iti spune dupa o ora ca trebuie sa plece si incepe sa gaseasca tot felul de scuze (Am avut o zi lunga.', Maine ma trezesc devreme si nu pot sta mult.' etc.), este un semn subtil ca nu se simte extraordinar cu tine si ar prefera sa fie acasa in loc sa fie in compania ta.

4. Vorbeste prea mult

Atat de mult, incat tu nu apuci sa spui nimic! Orice relatie interumana se bazeaza pe un dialog, nu pe un monolog. In cazul nefericit in care partenerul tau vorbeste incontinuu, iar tu nu apuci sa zici nimic semnificativ legat de tine, cel mai bine ar fi sa nu mai mergi la o a doua intalnire. Este clar ca cealalta persoana nu manifesta niciun interes fata de persoana ta si nu ai nevoie de un Narcis in viata ta!

5. Nu vorbeste deloc

Nici cealalta extrema nu este o alternativa buna. Comunicarea este cheia unei relatii si, daca nu gasesti niciun subiect comun pe care sa il abordezi cu celalalt om, exista o problema la nivel de compatibilitate. De asemenea, oricat de mult ti-ar placea sa iti auzi glasul, devine plictisitor la un moment dat sa fii tu singura carea incearca sa poarte o discutie.

6. Nu pare prezent

La prima intalnire, ar trebui sa uitati de existenta telefoanelor mobile si sa va acordati atentie deplina unul altuia. In momentul in care partenerul tau pare absent si este mai preocupat de Facebook sau de scris mesaje decat de tine, este important sa stii ca nu prea merita sa iti mai bati capul cu o a doua intalnire.

7. Nu iti pune intrebari

Acesta este un semn care iti sugereaza faptul ca individul nu isi doreste sa te cunoasca. Intrebarile de tipul Care sunt autorii tai preferati?', Ce gen de muzica asculti?' sau Ce sporturi iti plac?' pot parea superficiale, dar nu sunt deloc asa. Ele sugereaza ca cealalta persoana doreste sa afle lucruri despre tine pentru ca este interesata cu adevarat. Daca intrebarile acestea lipsesc, este un semn rau, care iti arata ca intalnirea nu duce nicaieri.

8. Nu exista contact fizic intre voi doi

Nu este vorba despre un contact fizic in adevaratul sens al cuvantului, ci despre micile gesturi care fac diferenta. Cand doua persoane sunt interesate una de cealalta, se vor privi in ochi mereu, vor incerca sa isi atinga subtil mainile etc. In conditiile in care aceste mici detalii nu vor exista, s-ar putea sa va lipseasca chimia care genereaza atractia fizica.

9. Nu sugereaza nimic legat de viitor

In niciun caz sa nu iti faci planuri de viitor inca de la prima intalnire. Pentru a iti da seama cu adevarat daca o persoana este potrivita pentru tine sau nu, ai nevoie de mult timp petrecut in compania acesteia. Tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta la partenerul tau: in cazul in care isi va dori inca o intalnire, el va bate mici apropouri. Daca acestea nu exista si el nu sugereaza nimic legat o iesire viitoare, nu are sens sa iti bati capul cu individul respectiv.

10. Tu nu simti nimic

Sa nu uiti sa analizezi atent prima intalnire: o relatie este alcatuita din doua persoane si opinia ta este la fel de importanta. Daca te simti plictisita si iti doresti sa fi fost cu altcineva oriunde altundeva, este clar ca nu iti place cu adevarat de el si nu are rost sa iti irosesti timpul cu o a doua intalnire!

Text: Monica Macedonski

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle