10 greseli care aduc sfarsitul unei relatii

Sunt multe cauze care pot duce la sfarsirea unei relatii, iar acestea pot consta in lucruri simple precum lipsa de comunicare sau gelozie nefondata.

10 greseli care aduc sfarsitul unei relatii

6. Gelozia

Ce bine cunoastem gelozia! Uneori, ea vine involuntar si apare cand ne asteptam mai putin. Nu este un capat de tara! Este normal ca atunci cand tii la cineva sa ti-l doresti numai pentru tine, insa gelozia este cu totul alta poveste. Pentru a nu transforma o relatie frumoasa in una insuportabila, va trebui sa inveti sa-ti controlezi instinctele de gelozie, chiar daca ele exista. Geloziile neintemeiate si obsesiile fara logica sunt cele care distrug o relatie frumoasa. Invata sa ai incredere!

7. Neincrederea in propria persoana

Neincrederea in propria ta persoana va duce la neincredere din partea lui. Daca tu nu esti sigura pe tine, daca nu ii vei arata ca tu esti cea de care are nevoie, pana si el la randul lui va incepe sa puna la indoiala aceste lucruri. Asa ca lucreaza la cum te simti in legatura cu tine si la ceea ce le inspiri celorlati si poti sa fii sigura ca se va indragosti de tine a doua oara!

8. Paranoia

Se intampla sa te gandesti constant ca prietenul tau urmeaza sa se desparta de tine? Daca da, este cazul sa te schimbi, pentru ca in curand si iubitul tau va observa ca ceva nu este in regula. Odata ce acest lucru se va intampla, un om care simte ca iti este frica sa nu plece, se va simti constrans sa ramana, lucru care nu este confortabil pentru nimeni.

9. Nu ii respecti spatiul personal

Faptul ca te afli intr-o realtie cu o persoana nu inseamna ca ai dreptul sa iti bagi nasul printre toate lucrurile pe care le detine. Aceasta este una dintre cele mai intalnite greseli care duc inevitabil la o ruptura intre doua persoane. Asadar, nu ii mai verifica in permanenta telefonul, sau contul de mail si invata sa ai incredere!

10. Flirtul nevinovat'

Desi pare atat de inocent, flirtul la birou cu un coleg de munca care oricum nu prea te intereseaza poate sa se dovedeasca a fi cauza despartirii voastra. Pana la urma, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face'. Gandeste-te ca nimanui nu ii place sa fie facut gelos intentionat, asa ca nu te mai juca, pentru ca s-ar putea sa ai de suferit.

Text: Teodora Maracineanu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle