10 cupluri din filme și seriale fantasy, care au avut o chimie incredibilă

Poveștile de dragoste și chimia incredibilă pe care le-au avut aceste cupluri celebre din filme și seriale fantasy nu au putut trece neobservate.

Publicul a fost mereu interesat de filme și seriale fantasy, iar asta pentru că are ocazia să descopere povești captivante despre vampiri, vârcolaci, puteri supranaturale, magie și nu numai. Însă, pe lângă toate astea, se adaugă și poveștile de dragoste pe care le trăiesc personajele principale și pe care nu le putem ignora.

Acestea sunt unele dintre cele mai cunoscute cupluri din filme și seriale fantasy:

1. Elena și Damon – The Vampire Diaries

Poate că mulți au preferat-o pe Elena (Nina Dobrev) în brațele lui Stefan Salvatore (Paul Welsey), însă alături de Damon (Ian Somerhalder) a format un cuplu în serialul The Vampire Diaries care a avut o chimie extraordinară. În ciuda faptului că inițial s-a îndrăgostit de Stefan, sosirea lui Damon a determinat-o pe Elena să simtă o atracție față de el pe care nu o putea nega.

2. Chloe și Lucifer – Lucifer

Relația dintre Lucifer (Tom Ellis) și detectiva Chloe Decker (Lauren German) a reprezentat pentru mulți principalul motiv pentru care s-au uitat la Lucifer. Atracția dintre cele două personaje este una complexă. Chloe nu se lasă atât de ușor atrasă de farmecul și comportamentul lui Lucifer, aspect care devine destul de intrigant pentru el.

3. Leo și Piper – Charmed

Relația dintre Piper (Holly Marie Combs) și Leo (Brian Kause) din Charmed a fost destul de complicată. Cei doi se îndrăgosestesc unul de celălalt foarte repede, însă relația lor pare a fi definiția unei povești de dragoste interzise. Cu toate astea, spre încântarea fanilor, cei doi se căsătoresc în cele din urmă și își întemeiază și o familie.

4. Buffy și Angel – Buffy The Vampire Slayer

În Buffy The Vampire Slayer, Buffy (Sarah Michelle Gellar), personajul principal, are o forță extraordinară cu ajutorul căreia distruge demoni. Dar misiunea ei întâmpină dificultăți atunci când se îndrăgostește de o creatură supranaturală pe care este menită să o distrugă. Povestea ei de dragoste cu Angel (David Boreanaz) este de departe de a fi una perfectă. Trec prin mai multe despărțiri, dar și provocări care le testează relația. În ciuda acestui lucru, fanii au admirat parcursul lor.

5. Bella și Edward – Twilight

Seria Twilight a creat o adevărată isterie atunci când s-a lansat. Mulți au apreciat povestea de dragoste dintre Bella (Kristen Stewart) și Edward (Robert Pattinson). Însă au existat și voci care au declarat că erau lipsiți de emoție și pasiune. Încă de la început, Bella a simțit o atracție față de vampirul Edward, iar relația lor nu a fost lipsită de urcușuri și coborâșuri. Dar sfârșesc prin a deveni cuplul perfect de vampiri.

6. Scott și Allison – Teen Wolf

Serialul Teen Wolf s-a bazat pe filmul cu același nume din 1985, însă varianta modernă s-a dovedit a fi cu mai multă dramă. Viața lui Scott McCall (Tyler Posey) se complică și mai mult atunci când o cunoaște pe Allison Argent (Crystal Reed), de care se îndrăgostește și încearcă să îi ascundă secretul. Relația lor ia o întorsătură neașteptată, mai ales după ce se află că ea și familia ei sunt vânători de vârcolaci, iar această tensiune incredibilă dintre ei i-a ținut pe fanii serialului cu sufletul la gură.

7. Selene și Michael – Underworld

În Underworld, Selene, jucată de actrița Kate Beckinsale, se află în mijlocul unui conflict între vampiri și vârcolaci în timp ce se îndrăgostește de Michael, interpretat de actorul Scott Speedman, un individ care e căutat de vârcolaci. Selene devine atrasă de el, iar povestea lor este intensă și te ține captivată.

8. Sookie și Bill – True Blood

True Blood a cucerit publicul cu ajutorul cuplului Sookie (Anna Paquin) și Bill (Stephen Moyer). Încă din primul sezon al serialului, Sookie simte o atracție față de Bill, însă el o respinge pentru a o menține în siguranță. În cele din urmă, încep să trăiască o poveste de dragoste presărată cu dramă.

9. R și Julie – Warm Bodies

În filmul Warm Bodies din 2013, R (Nicholas Hoult), este un zombie care o întâlnește pe Julie (Teresa Palmer), pe care o salvează din mâinile altor creaturi. Cei doi încep să aibă o legătură tot mai puternică, chiar dacă fac parte din lumi diferite, și sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt. 

10. Lindy și Kyle – Beastly

În 2011, actorul Alex Pettyfer l-a jucat pe Kyle în Beastly. În film joacă alături de Vanessa Hudgens, ea fiind Lindy. Filmul a ajuns la inimile publicului datorită romantismului. Într-o zi, Kyle, un adolescent din New York, este transformat într-un monstru. La scurtă vreme, se îndrăgostește de Lindy, care îl învață să se iubească pentru cine este cu adevărat, iar ea îl acceptă așa cum e.

Citește și:
Actori de acțiune care și-au încercat norocul în comedii romantice. Unii au eșuat lamentabil!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle