Horoscopul zilei de 4 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 4 iulie 2022

Intensificarea transferului energetic dintre mai multe planete se va materializa în viața ta printr-o stare de confuzie și un sentiment profund de neapartenență. Incapacitatea ta de a ieși singură la liman după o perioadă dificilă te va ”forța” să cauți ajutor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 4 iulie 2022

Nevoia ta de a slăbi ia o amploare de nebănuit, ajungând chiar și la nutriționist pentru a primi sfaturi în acest sens. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Marte, ziua aceasta este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 4 iulie 2022

Deși susții că îți este ușor să întorci lucrurile în favoarea ta, configurația astrală de astăzi pare să complice unele evenimente asupra cărora credeai că deții controlul. După-amiaza acestei zile te găsește totuși într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 4 iulie 2022

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare în zilele astea și acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Pasiunea pentru tot ceea ce faci și obiectivele migălos creionate sunt principalele atuuri atunci când se vorbește despre reușitele tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 4 iulie 2022

Faptul că cei din jur te abandonează, sau te evită, sau te atacă te poate ajuta să înveți lucruri noi despre propria persoană. Nimic nu este întâmplător! Deciziile pe care trebuie să le iei astăzi te vor ajuta să pui în perspectivă unele visuri personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 4 iulie 2022

Nu mai încerca să proiectezi asupra tuturor, propriile așteptări! Ziua ți se pare mult prea lungă având în vedere dispoziția apatică pe care o ai încă de dimineață. Prin prisma experiențelor pe care le trăiești în această perioadă, te maturizezi enorm de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 4 iulie 2022

O persoană dragă îți oferă nenumărate lecții despre ce înseamnă pentru tine o adevărată relație de prietenie. Atunci când nimic nu pare să meargă așa cum îți dorești, știi cum să întorci lucrurile în favoarea ta. Încrederea în sine este cea care te ghidează în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 4 iulie 2022

Este în regulă să te încrezi în propria intuiție, dar nu atunci când situația în care te afli devine tot mai riscantă. Într-o relație, jumătatea ta va încerca mai mult decît de obicei să îți intre în grații. Te irită acest tip de comportament, dar nici nu faci nimic ca să îl combați.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 4 iulie 2022

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău să te simți direct implicată în propria fericire.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 4 iulie 2022

Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca o ofensă la adresa ta. În această zi alegi să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Obiectivele pe care le ai de îndeplinit în plan profesional prind contur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 4 iulie 2022

Te-ai învățat, în timp, să te concentrezi doar pe lucrurile care te împlinesc sufletește. Marte emană destul de multă energie și de aceea vei avea senzația că te afli într-un carusel care merge necontenit. Indiferent că vei fi acasă sau la birou, cei din jur vor observa astăzi la tine schimbări bruște de dispoziție.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 4 iulie 2022

Uranus activând tot mai mult în casa carierei face ca lucrurile de care ai parte să se transforme în posibile oportunități de a te face remarcată. Ești foarte încăpățânată atunci când acționezi în plan profesional, chiar dacă unii pași pe care îi faci pentru atingerea obiectivelor sunt ușor nesiguri.
Articole astro