Horoscopul zilei de 28 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 decembrie 2021

”Iubirea” este pentru tine tema acestei zile. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite. Nu îți displace deloc acest lucru. Dacă ești implicată într-o relație, te gândești să organizezi o ieșire romantică pentru tine și partener.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Pe alocuri, devii mult prea sensibilă la remarcile celor din jur. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău poate fi defensiv sau jignitor. Visurile pe care le ai în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți prind formă atunci când te focusezi pe acțiunile care sunt necesare în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea ești nevoiă să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. De cele mai multe ori nu duci la îndeplinire ceea ce îți propui pentru că nu crezi în visurile tale. A vorbi despre ele a devenit un clișeu, iar a acționa a devenit o utopie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Atunci când vine vorba de cei dragi din viața ta, au întâietate în raport cu propria persoană. A te neglija nu este cea mai bună soluție în ceea ce priveste o viață echilibrată emoțional. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite astăzi poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie. Din cauza influenței pe care o au astrele asupra dispoziției emoționale, ai senzația că nu mai deții controlul asupra propriei vieți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturajul de prieteni care nu face nicio concesie în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Este important ca atunci când te simți la răscruce de drumuri, să spui stop. Alegerile trebuie să fie calculate, nu impulsive. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Mercur și Marte se află concomitent într-o perioadă de ascensiune energetică. Pentru tine, totul se va resimți în plan emoțional. Ai vrea să ai curajul de a spune tot ceea ce simți, dar parcă nu știi de unde să apuci. Indiferent de momentul zilei în care te afli, te simți vlăguită și fără nicio urmă de motivație.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 decembrie 2021

Diminețile devin tot mai sumbre din cauza indispoziției pe care o resimți. Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Lasă-te purtată de iubirea de sine care te ghidează în această perioadă!  
Articole astro