Horoscopul zilei de 26 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 februarie 2022

Statornicia la care visezi dintotdeauna este departe de a se împlini. Deși poate nu te recunoști în acest tip de comportament, tu alegi de fapt o viață plină de adrenalină și riscuri. Persoana iubită este o fire duală, dar știi că în orice context te poți baza pe ea.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 februarie 2022

Destăinui lucruri importante despre tine și nu te gândești la consecințele acestui comportament. Cel mai probabil vor fi persoane care nu îți vor respecta vulnerabilitatea. O persoană pe care o vei cunoaște pe parcursul acestei zile va încerca să îți monopolizeze întreaga viața.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 februarie 2022

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 februarie 2022

Cu o Lună destul de activă în zodia ta, astăzi vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 februarie 2022

Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite planuri. Nimeni nu te poate forța, ca în ultimă instanță, să nu faci alegeri pentru sine. la birou încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 februarie 2022

Te simți răvășită din punct de vedere psihic, dar eziți să ceri ajutorul. Ai încredere în propriile forțe și limite și le lași să te ghideze. A învăța să delegi sarcini, acasă sau la birou, îți va oferi mai mult timp pentru propria persoană, timp pe care îl vei putea petrece exact așa cum îți dorești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 februarie 2022

Te simți epuizată din punct de vedere psihic, dar în același timp ești conștientă că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Partenerul de viață este o fire extrem de înțelegătoare și ai tot sprijinul său. La birou ești mulțumită de modul cum decurg lucrurile, chiar dacă nu mai pui aceiași pasiune în ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 februarie 2022

De multe ori parcă nu ai capacitatea de a discerne ceea ce înseamnă cu adevărat pentru tine anumite relații emoționale din viața ta. Îți este dificil să ”colectezi” ceea ce este mai bun din fiecare pentru a ajunge tu însuți la un anumit echilibru interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 februarie 2022

Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Odată cu activitatea mai intensă a lui Jupiter, orizonturile tale profesionale s-au extins foarte mult. În acest punct al carierei este nevoie să fii mereu cu mâna ridicată pentru a prelua inițiativa.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 februarie 2022

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Sfârșitul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 februarie 2022

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Astrele vor fi foarte ”expresive” pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze rațiunea.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 februarie 2022

Ai învățat să te pui pe primul loc și acest lucru se resimte într-o manieră pozitivă pe toate planurile vieții tale. În momentul de față știi cu exactitate care îți sunt prioritățile. Nu mai faci acțiuni de ochii lumii și nu mai ”cerșești” ca altădată aprecierea sau recunoașterea celor din jur.
Articole astro