Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Ți se ivesc noi oportunități de care ai putea beneficia pentru a-ți duce cariera la următorul nivel. Din nefericire pentru tine, astăzi primești o mulțime de informații pe care trebuie să le descifrezi pentru a-ți însuși exact ceea ce te interesează.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Tu nu îți dai seama de acest aspect, dar cauți mereu să te înconjori de persoane care au un important statut social pentru a profita de toate avantajele pe care le au ele. Tocmai din cauza acestor intenții, este posibil să te trezești implicată într-o aventură amoroasă distrugătoare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Configurația actuală te susține în căutarea iubirii. Dacă ești într-o relație, îți dorești să construiești ceva de durată împreună cu partenerul. Dacă însă ești singură, te grăbești să găsești pe cineva care să fie compatibil cu tine. Scepticismul tău va fi sursa conflictului din familie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Astăzi te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea vulnerabilă pe care o expui. Chiar și atunci când știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, te împotmolești în tot felul de prejudecăți.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Armonia de care ai parte în plan personal îți oferă mai mult o stare de confuzie decât de împlinire. Nu știi să integrezi împlinirea și fericirea pe care îți este dat să le trăiești, chiar dacă dintotdeauna ai ”tânjit” după ele. Din păcate, fiecare dintre noi a trecut prin diverse situații care a lăsat urme adânci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. În ședința la care vei participa astăzi, expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Cei din jur sunt în calea ta doar simpli pioni pe care îi vei elimina fără scrupule. Agresivitatea de care dai dovadă în plan profesional nu este totuși în avantajul tău. Este nevoie să fii mai flexibilă și mai puțin egoistă. Ziua trece rapid având în vedere toate activitățile în care te vei implica.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Din păcate, din nou îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală. Mișcarea regulată în aer liber și atenția pe care o acorzi alimentației te fac să te simți mai plină de vitalitate. Fă din acest tabiet un fel de piatră de temelie pentru propriul echilibru!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Indiferent de ceea ce simți, evită să respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să nu aibă energia necesară pentru a se conecta la tine. Cel puțin nu în această perioadă. Mișcarea astrală este destul de ”agresivă” astăzi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Unele decizii care par a fi corecte sau acele ”mutări” pertinente în carieră pot ascunde de fapt altfel de intenții inconștiente pe care le ai. Este important să fii pragmatică și calculată. Ziua aceasta este ”vizată” de energia lui Pluto. Atmosfera din viața ta pare să se agite destul de mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 13 ianuarie 2022

Încerci să adopţi noi norme de valoare şi să-ţi restabileşti echilibrul interior. Schimbarea face parte din tine, chiar dacă noile începuturi de care ai parte sunt destul de dificil de integrat în propriul univers. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla.    
Articole astro