Horoscopul zilei de 11 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 11 februarie 2021

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector al vieții te ajută să fii o ”persoană complexă”.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 11 februarie 2021

Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității te dezavantajează în plan profesional. Deși este importat să spui lucrurilor pe nume, este importantă și maniera în care reușești să faci acest lucru. Ești o persoană ”magnetică” în plan social.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 11 februarie 2021

Este important să nu mai cauți în orice faci, aprobarea celor din jur. Anumite lucruri care se întâmplă au la bază motivații pe care este posibil să nu le înțelegi. Timpul cu siguranță te va ajuta în acest sens. Ești destul de indiferentă în raport cu persoanele care nu îți satisfac așteptările, dar continui să negi acest lucru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 11 februarie 2021

Tot ceea ce faci și tot ceea ce îți dorești are un corespondent energetic în realitatea care te înconjoară. Proiectele personale sunt anulate din cauza dificultăților financiare, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 11 februarie 2021

De obicei îți regăsești singură motivația, dar în aceste zile se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbită de gândurile pe care le ai și nu mai reușești să ieși din ”vârtejul” spre care te împing. Indiferent de opțiunile pe care le ai în ceea ce privește cariera, cel mai important este să faci ceea ce te împlinește cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară- horoscop azi, 11 februarie 2021

În ciuda intenției tale de a nu amesteca viața personală cu cea profesională, emoțiile par să te conducă astăzi. Starea de spirit pe care o ai devine destul de greu de ținut sub control. Ești haotică, dezorganizată și te simți rănită la orice pas. Persoana ta nu este prioritatea celor din jur!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 11 februarie 2021

Emoțiile tale sunt într-un haos total. Tot ceea ce trăiești astăzi se pare că va fi sursa unor neințelegeri. Indiferent de acest lucru, și comportamentul tău e destul de schimbător. Dacă ești într-o relație, readuci în discuție un conflict mai vechi, deși știi că nu ar trebui să faci acest lucru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 11 februarie 2021

O stare de spirit caracterizată de optimism încearcă să îți ușureze trecerea prin greutățile de care ai parte. Te simți epuizată. Încerci să vorbești despre ceea ce simți, dar ai senzația că nimeni nu poate înțelege ce trăiești tu de fapt. Poate și așteptările tale sunt nerealiste.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 11 februarie 2021

Ești o fire perfecționistă și îți place să știi totul, în cele mai amănunțite detalii. De asemenea, îți este dificil să delegi sarcini. Această incapacitate a ta nu te ajută să îți conservi energia și pentru propriile visuri. Este important să iei în considerare acest aspect.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 11 februarie 2021

Te lași condusă de nebunia pe care o resimți pe moment și faci doar ceea ce simți. Consecințele care pot apărea nu te mai îngrijorează ca altădată. Ai renunțat de prea multe ori la confortul tău în pofida celor din jur, dar acest altruism exagerat face parte din trecutul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 11 februarie 2021

O ciudată contradicție care are loc astăzi te dezechilibrează peste măsura. Nu știi să privești lucrurile cu cumpătare. Ești o fire explozivă și trăiești totul la intensitate maximă. Este important să fii mai temperată, mai ales că la nivel somatic ai început să resimți destul de mult disconfort.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 11 februarie 2021

Planurile pe care le ai te provoacă să ieși din zona de confort. Investești mai mult timp și energie în dezvoltarea personală. Este surprinzător chiar și pentru tine cum reușești să te echilibrezi interior pentru a nu mai acționa impulsiv în anumite situații-limită.
Articole astro